Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Βέροια: Και δεύτερο πυροβολημένο σκυλί!


Μετά το άτυχο σκυλί που πυροβολήθηκε την Τετάρτη 12/1 και θα αρκωτηριαστεί το πόδι του για να ζήσει, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου βρέθηκε στην περιοχή Φράγμα του Δήμου Βέροιας ένα νεαρό λυκόσκυλο, ηλικίας περίπου 7 μηνών, πυροβολημένο στο στήθος με μονόβολο όπλο. Μέλη του Συλλόγου Ζωόφιλων Ημαθίας – ΖΩ.Η. το μετέφεραν σε κτηνίατρο και εκείνος τού αφαίρεσε το βλήμα.......
Το ζώο ήδη φιλοξενείται στο Δημοτικό Κυνοκομείο Βέροιας. Κάποιοι εγκληματίες το είχαν εγκαταλείψει πρόσφατα στην περιοχή και κάποια άλλα κτήνη θέλησαν να το σκοτώσουν.

«Καταγγέλλουμε ότι τις τελευταίες μέρες έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς όλα τα αδέσποτα του φράγματος και ότι κάθε φορά που εμφανίζονται καινούργια αδέσποτα στην περιοχή σε μικρό χρονικό διάστημα είτε εξαφανίζονται είτε δηλητηριάζονται» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας – ΖΩ.Η..
«Είναι το 2ο κρούσμα πυροβολημένου σκύλου μέσα σε τρεις μέρες στη Βέροια, ενώ έχουμε δεχθεί καταγγελίες για πυροβολισμούς αδέσποτων και σε άλλες περιοχές.

Για τον λόγο αυτό, ο σύλλογός μας επικηρύσσει τους δράστες με 300 ευρώ για όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους. Τα αυξανόμενα κρούσματα κακοποίησης ζώων αποτελούν ακόμη μία ένδειξη του ηθικού ξεπεσμού της κοινωνίας μας. Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να αντιμετωπίσουν το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες αυτών των εγκλημάτων σε βάρος των αδύναμων αδέσποτων» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια