Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πάτμος: Άφησε δεμένα τα σκυλιά του να πεθάνουν


Ενημερωθήκαμε σαν Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή από την Δήμητρα Μιαούλη, κάτοικο Πάτμου ότι σε περιοχή μεταξύ Χώρας Πάτμου και Σκάλας έχει στην ιδιοκτησία του ένα οικόπεδο περιφραγμένο ο Μελιανός Γεώργιος εντός του οποίου διατηρεί μια αποθήκη.......
Στον περιφραγμένο χώρο του οικοπέδου αυτού βρέθηκαν νεκρά, σκελετωμένα, δεμένα και σε πλήρη αποσύνθεση δύο σκυλιά, το ένα κουλουριασμένο σε ένα κατάλυμα και το άλλο εκτός. Τον θάνατο των ζώων αντελήφθησαν οι γείτονες από την έντονη δυσοσμία.

Η κα Μιαούλη, που ενημερώθηκε για το συμβάν λόγω της φιλοζωικής της ενασχόλησης, στη θέα των νεκρών, σκελετωμένων ζώων υπέστην έντονο σοκ και κυρίως όταν ενημερώθηκε για τον βασανιστικό θάνατό τους.
Τα ζώα είχαν ξεχαστεί από τον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι γείτονες που άκουγαν για ημέρες τα απεγνωσμένα ουρλιαχτά των ζώων δεν έδωσαν σημασία.

Όταν αντελήφθησαν τον θάνατό τους από τη δυσοσμία ήταν πλέον αργά. Όλοι όσοι γνωρίζουν τον “άνθρωπο” αυτό μιλούν με τα χειρότερα λόγια. Τα ζώα τα τάιζαν σπάνια, συνήθως, οι γιοι του που ζουν στην Πάτμο.
Τελευταία, απασχολημένοι με το άνοιγμα μιας επιχείρησης, ξέχασαν τα δύστυχα ζώα, τα οποία πέθαναν αργά και βασανιστικά, ξεχασμένα και από τους γύρω.

Αναρωτιόμαστε αν έχει μείνει καθόλου ανθρωπιά σε αυτό τον κόσμο. Ελπίζουμε η Δικαιοσύνη να πράξει στο ακέραιο το καθήκον της και η Πολιτεία, επιτέλους, να αυξήσει κατακόρυφα ποινές και πρόστιμα για τέτοιους εγκληματίες. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι το Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου και ο διοικητής του ενεργούν με τρόπο άψογο και ήδη αυτεπάγγελτα προχωρούν σε μήνυση.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
108 ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια