Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Τζάκι: Ο σκύλος που κορόϊδευε τους Ναζί


Ένας επιχειρηματίας είχε εκπαιδεύσει το σκύλο του να σηκώνει την πατούσα του όταν του έλεγαν ''Hitler'', όπως ο χαιρετισμός των Ναζί!......
Σχεδόν 66 χρόνια μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου,η υπόθεση του σκύλου που χαιρετούσε ως...Ναζί προκαλεί έκπληξη. Μάλιστα λέγεται ότι οι Ναζί ήθελαν να εκτελέσουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου που τον είχε εκπαιδεύσει να σηκώνει το πόδι του στη διαταγή ''Χίτλερ'' γιατί έτσι κορόϊδευε τον Χίτλερ...

Η υπόθεση αυτή ξεσήκωσε ξανά αντιδράσεις:

Η υπόθεση του σκύλου μας δείχνει για ακόμια μια φορά ότι οι Ναζί ήταν εγκληματίες και δολοφόνοι, αλλά και ηλίθιοι, λέει ο ιστορικός Klaus Hillenbrand.

O επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της Τζάκι, ήταν από τη Φινλανδία και είχε μάθει στην ασπρόμαυρη σκυλίτσα του το κόλπο αυτό. Όταν όμως κάποιος τον είδε...τον ''κάρφωσε'' στους Ναζί και μάλιστα έχει καταγραφεί στα αρχεία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι Ναζί δεν πίστεψαν τον επιχειρηματία και η υπόθεση προχώρησε στο τότε δικαστήριο αλλά ευτυχώς δεν αποφασίστηκε καταδίκη του επιχειρηματία.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια