Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Βραζιλία: Προσπάθειες να σωθούν τα κατοικίδια από τις πλημμύρες


Χιλιάδες κατοικίδια που οι ιδιοκτήτες τους είτε έχασαν τη ζωή τους είτε έμειναν άστεγοι, από τις καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν τη Βραζιλία, βρήκαν καταφύγιο σε μια αποθήκη, όπου δέχονται τη φροντίδα κτηνιάτρων.......
Οι καταστροφές που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία είναι οι χειρότερες που έχουν σημειωθεί στη χώρα.

Τα σωστικά συνεργεία και ο στρατός συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για τον εντοπισμό επιζώντων. Μέχρι στιγμής 665 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις, όπως αναφέρει το newsbeast.Λίγες μέρες πριν, κάποιοι κατάφεραν να σώσουν μια γυναίκα αλλά όχι και το σκύλο της.

Ερασιτεχνικό video κατέγραψε τις τραγικές σκηνές, όπου η εγκλωβισμένη γυναίκα, αγκαλιά με το σκύλο της, περίμενε κάποιον να την σώσει. Η γυναίκα αναγκάστηκε να αφήσει το σκύλο της, που τον κρατούσε στην αγκαλιά της, για να καταφέρει να σωθεί, από το σκοινί που της έριξαν οι γείτονές της...Η γυναίκα εμφανίστηκε μετά μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού και έκλαιγε που δεν μπόρεσε να κρατήσει σφιχτά το σκύλο της.

Τεράστιες οι καταστροφές και δεκάδες τα θύματα, που υπολογίζονται σε 155 από τρεις περιοχές.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget