Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Αγγλία: Εντοπίστηκε και τιμωρήθηκε ο νεαρός που κλωτσούσε το σκύλο του στη βόλτα


Τον Οκτώβριο του 2010, στο adespoto.gr, είχαμε δημοσιεύσει το video από έναν άνανδρο όπου καταγράφηκε να τραβά και να κλωτσά βίαια το σκύλο του. Τότε η RSPCA έψαχνε τον άνδρα, ο οποίος φορούσε κουκούλα. Χθες, εντοπίστηκε και τιμωρήθηκε!......
Ο Arthur Κent, που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στο Hill Park στο νότιο Λονδίνο, τιμωρήθηκε με φυλάκιση 8 εβδομάδων και απαγόρευση ιδιοκτησίας κατοικιδίου για 5 χρόνια.

Ο δράστης καταγράφηκε από έναν περαστικό να τραβά βίαια το λουρί του σκύλου και να τον κλωτσά κατά τη διάρκεια της βόλτας. Στη συνέχεια, ο περαστικός ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν ενώ «ανέβασε» το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο. Η RSPCA άρχισε να τον ψάχνει και τελικά τον εντόπισε.

Video from Adespoto.tv.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget