Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Δεν άφησαν τη γάτα της να ταξιδέψει με το τρένο και την έδωσαν σε άλλη οικογένεια!


Μία καναδή γιαγιά και η πολυαγαπημένη της γάτα είναι ξανά μαζί από την Δευτέρα.
Η 75χρονη Alexandra Kroutschinina ταξίδευε με το τρένο, μαζί με τη γάτα της, γυρνώντας στο σπίτι μετά από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.......
Σε έναν σταθμό όμως οι υπάλληλοι της εταιρείας έκαναν λάθος και έδωσαν σε μια άλλη οικογένεια, που είχε και αυτή γάτα, το κλουβάκι με τη γάτα της 75χρονης!

Τα συγκεκριμένα τρένα της εταιρίας Amtrak δεν επιτρέπουν ζώα σε κανένα βαγόνι με πολίτες και έτσι η 75χρονη αναγκαστικά έδωσε το κλουβάκι με τη γάτα της σε έναν υπάλληλο για να μπει στο χώρο με τις αποσκευές.

Έτσι όμως νόμιζε! Στην πραγματικότητα, η εταιρεία δεν έβαλε ποτέ τη γάτα στο τρένο αλλά ισχυρίστηκε ότι την έστειλε σε καταφύγιο αδέσποτων! Όταν η 75 χρονη επέμεινε να μάθει που είναι η γάτα της αποκαλύφθηκε ότι την είχαν δώσει σε άλλη οικογένεια, που είχε αποβιβαστεί από το τρένο και την είχαν πάρει στο σπίτι τους στο Long Island!

Σοκαρισμένη η 75χρονη απείλησε με μήνυση την εταιρεία και έτσι της έδωσαν τα στοιχεία της οικογένειας που είχε την γατούλα της. Ευτυχώς η οικογένεια ήταν πρόθυμη να δώσει πίσω τη γάτα.

Η 75χρονη μαζί με την εγγονή της, οδήγησε για 7 ώρες, όλο το βράδυ από το Μόντρεαλ για να πάρει πίσω τη γάτα της.

Η εταιρεία δεν έχει ζητήσει ακόμα ούτε καν συγνώμη για το περιστατικό!

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια