Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Νεκρά πιτ μπουλ και νεκροί οι ιδιοκτήτες που διοργάνωναν κυνομαχίες


Η αστυνομία του Ντιτρόιτ ανακάλυψε 3 νεκρούς άνδρες σε ένα σπίτι την Παρασκευή το βράδυ. Στην αυλή, ανακάλυψαν ένα πιτ μπουλ, δεμένο και παγωμένο, νεκρό.........
Τα μπωλ των σκύλων, οι κουβάδες με το νερό και οι άδειες κονσέρβες σκύλων ήταν όλα παγωμένα από το χιόνι, δείχνοντας μια εικόνα εγκατάλειψης.
Σύμφωνα με γείτονες τόσο οι άνδρες όσο και τα σκυλιά στο σπίτι αυτό ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες και κάποιοι λένε ότι διοργάνωναν κυνομαχίες στο γκαράζ τους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας αυτό φαίνεται να επαληθεύεται, αφού στο γκαράζ βρέθηκαν ξύλινα χωρίσματα σαν ρινγκ.


Κανείς όμως δεν μίλησε όταν έπρεπε.

Πώς πέθαναν οι τρεις άνδρες ακόμα παραμένει μυστήριο (αν ήταν διαμάχη μεταξύ τους ή με άλλη συμμορφία) ενώ η αστυνομία δεν έδωσε προς το παρόν άλλες πληροφορίες στον Τύπο.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια