Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Μαζική εξόντωση αδέσποτων ζώων στους χώρους του ΟΛΠ στο Ικόνιο

Τα ξημερώματα της 17ης και της 18ης Ιανουαρίου 2011 έλαβε χώρα μαζική εξόντωση αδέσποτων σκύλων στον Ελληνικό τομέα του ΣΕΜΠΟ στην περιοχή του Ικονίου στον Πειραιά.
......
Καταδικάζουμε την αποτρόπαια αυτή πράξη εναντίον των αδέσποτων ζώων που ζούσαν στον εν λόγω χώρο τα τελευταία χρόνια. Όλα τα ζώα που θανατώθηκαν, καθώς και τα δύο-τρία που επέζησαν ήταν στειρωμένα, εμβολιασμένα και σιτίζονταν καθημερινά από σωματεία, φιλόζωους και εργαζόμενους στο χώρο. Δε δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα επιδεικνύοντας επιθετική συμπεριφορά. Αντιθέτως, ζούσαν αρμονικά με τους εργαζόμενους και όσους εισέρχονταν στο χώρο.

Κατόπιν τούτου, ζητάμε από κάθε αρμόδια υπηρεσία να διερευνήσει την υπόθεση ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες τις απάνθρωπης αυτής πράξης. Επίσης, ζητάμε από τις λιμενικές αρχές και τον ΟΛΠ να φροντίσει για την προστασία των αδέσποτων ζώων που ζουν σε όλες τις ζώνες του λιμανιού και όπου αυτά υπάρχουν, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον παρόμοια πράξη εναντίον τους.

Παρακαλω υπογραψτε ολοι το petition.

Σχετικός σύνδεσμος:

http://www.gopetition.com/petition/42175.html

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια