Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Στο έλεος των πλημμυρών άφησαν τα κατοικίδια οι Αρχές της Αυστραλίας



Σίδνεϊ, Αυστραλία
Αντιμέτωπες με επικρίσεις βρίσκονται οι Αρχές στην Αυστραλία διότι ανάγκασαν τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους αφήνοντας πίσω τα κατοικίδιά τους. Ορισμένοι πληγέντες αρνήθηκαν να φύγουν γιατί δεν τους επετράπη να επιβιβαστούν σε ελικόπτερα, πλοία και λεωφορεία μαζί με τα κατοικίδιά τους.......

«Θεωρώ ότι όλη η κατάσταση σε σχέση με τα κατοικίδια ειδικά θα πρέπει μάλλον να αναθεωρηθεί» δήλωσε ο εκπρόσωπος της φιλοζωικής οργάνωσης RSPCA, Μάικλ Μπίτι.

Ο ίδιος κάλεσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας να ακολουθήσει το παράδειγμα των ΗΠΑ, οι οποίες στον απόηχο του τυφώνα Κατρίνα το 2005, στη Νέα Ορλεάνη, ψήφισαν νόμο που προβλέπει την προστασία των κατοικιδίων σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Το θέμα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας της Αυστραλία, καθώς ορισμένοι από τους εκτοπισμένους εξαιτίας των πλημμυρών στην βορειοανατολική πολιτεία του Κουίνσλαντ αρνήθηκαν να απομακρυνθούν γιατί δεν τους επετράπη να επιβιβαστούν σε ελικόπτερα, πλοία και λεωφορεία μαζί με τα κατοικίδιά τους.

Στις περισσότερες πόλεις της Αυστραλίας, οι σκύλοι και οι γάτες δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ούτε με ταξί.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια