Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Όχι στην αγορά κουνελιών για κατοικίδια


Η Χρονιά του Κουνελιού πλησιάζει και η ζήτηση για κουνελάκια έχει ήδη αυξηθεί στο Πεκίνο.......
Η διεθνής οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων όμως, η PETA, απευθύνει έκκληση στους φιλόζωους να μην αγοράσουν κουνελάκια για τα σπίτια τους.
Τα pet shops στην Κίνα και την Ασία έχουν ήδη γεμίσει τις βιτρίνες του με κουνελάκια αφού η νέα χρονιά, που ξεκινά γι αυτούς στις 3/2 είναι η Χρονιά του Κουνελιού. H PETA προειδοποίησε, με ανακοίνωσή της την Παρασκευή, ότι η πλειοψηφία των ζώων που αγοράζονται με αφορμές τέτοιες ημέρες εγκαταλείπονται μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός.

Όποιος όμως θέλει πραγματικά να βοηθήσει τα κουνελάκια την Χρονιά του Κουνελιού, μπορεί να γυρίσει την πλάτη στο εμπόριο ζώων που προκαλεί τόσο μαρτύριο στα ζώα.

Τα κουνελάκια δεν είναι απλά χαριτωμένα και χνουδωτά. Είναι ζώα ευαίσθητα, που απαιτούν αρκετή φροντίδα, εξοπλισμό, προσοχή και κτηνιατρική προσοχή. Έχουν εύθραυστα κόκκαλα, χρειάζονται άσκηση και μασουλάνε ό,τι βρουν μπροστά τους. Δεν είναι ιδανικά για κατοικίδια, αφού κάνουν πολλές ζημιές, δεν είναι φτιαγμένα να ζουν σε διαμερίσματα, γράφει η PETA.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget