Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ρόδος: Συνάντηση φιλόζωων για το μέλλον του Κυνοκομείου


Η νέα δημοτική αρχή της Ρόδου ανέλαβε δράση... αλλά τα παραπάνω από 200 σκυλιά του Κυνοκομείου παραμένουν αβοήθητα και συντηρούνται σύμφωνα με τους φιλόζωους μόνο από εθελοντές εργάτες. ......
Κτηνίατρος δεν υπάρχει και φυσικά κανένα επίσημο πρόγραμμα στειρώσεων, υιοθεσιών κλπ
Ο νέος υπέυθυνος για το Κυνοκομείο και πρώην δήμαρχος Αφάντου, κ Διακοσταματίου είναι θετικός στη συζήτηση με τους έμπειρους φιλόζωους για την οργάνωση του κυνοκομείου αφού όπως είπε και ο ίδιος: Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί και βοηθούν, το υπάρχον προσωπικό είναι ''στον αέρα''.

Γι' αυτό παρακαλούνται όσοι φιλόζωοι και εθελοντές επιθυμούν να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για το καλό των ζώων, να έλθουν στη συγκέντρωση της Φιλοζωϊκής και των εθελοντών για τα αδέσποτα της Ρόδου την Κυριακή 16/1/2010 και ώρα 11 το πρωϊ, στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου, στην πλατεία Φωκιαλη.

Ας μπει επιτέλους ένα τέλος στη συλλογή ζώων από το Δήμο Ρόδου και ας οργανώσουμε όλοι οι φιλόζωοι μαζί πώς θα βοηθάμε τα ζώα αποτελεσματικά.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια