Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Βοστόνη: Κάλεσαν γάτα για...ένορκο!


Κανείς δεν πάει με προθυμία όταν τον καλούν για ένορκο. Γραφειοκρατία, βαρεμάρα, πολλές ώρες ακινησίας κλπ. Σίγουρα η Sal, η γάτα, νιώθει το ίδιο λοιπόν!......
Η γατούλα αυτή, από τη Μασαχουσέτη, κλήθηκε ως ένορκος! Οι ιδιοκτήτες της βλέπετε είχαν καταχωρήσει τα στοιχεία της γάτας, στην τελευταία καταγραφή πληθυσμού που έγινε στις ΗΠΑ, ως μέλος της οικογένειάς τους...

Έτσι, το κράτος κάλεσε την γάτα, νομίζοντας ότι είναι άνθρωπος, να γίνει ένορκος! Τώρα, οι ιδιοκτήτες της έκαναν αίτηση ακύρωσης, όπου αναφέρουν έναν από τους 10 λόγους απαλλαγής, δηλαδή την αδυναμία να μιλήσει και να καταλάβει...Αγγλικά!!!

Όμως, η επιτροπή αρνήθηκε το αίτημά τους!

Ελπίζουν ότι το πρόβλημα θα λυθεί στη συνάντηση που έχουν στις 23/3 αλλιώς η γάτα...θα πάει μια βόλτα από το δικαστήριο!

Video from Adespoto.tv.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια