Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Κακοποιούσε συστηματικά το κουτάβι του

Image

Συνάντηση διαμαρτυρίας είχαν στις 3 Ιανουαρίου 2011, οι ζωόφιλοι που συγκεντρώθηκαν μέσω Facebook έξω από το σπίτι του ανθρώπου που κακοποιούσε κουτάβι επί σειρά μηνών, με τον χειρότερο τρόπο, η όψη του οποίου, συγκίνησε και τους πιο αδιάφορους.
......
Μόλις λίγες ημέρες πριν, στις 26 Δεκεμβρίου, κατασχέθηκε μετά από καταγγελία ζωόφιλων, το σκυλάκι που για μήνες άκουγαν οι κάτοικοι της οδού Δημοσθένους, να φωνάζει.

Image

Σύμφωνα με δημοσίευση στο Αδεσποτολόγιο, η κτηνίατρος που το εξέτασε αναφέρει στην γνωμάτευσή της, ότι το ζωάκι φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού στην πλάτη, τον αυχένα, τα πόδια, τη βουβωνική χώρα, καθώς και θολότητα στον αριστερό οφθαλμό. Στο σώμα του υπήρχαν υπολείμματα από λιωμένο κερί, ενώ σε κάποια σημεία παρουσίαζε έντονη σήψη. Οι βλάβες δεν έχουν προκληθεί όλες την ίδια χρονική στιγμή, κάτι που αποδεικνύει ότι το μικρό σκυλάκι κακοποιούνταν συστηματικά.

Image

Image

Image

Οι ζωόφιλοι ενώθηκαν για μία ακόμη φορά, φωνάζοντας συνθήματα έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του ζώου, ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να βγει ακόμα και από το σπίτι του, απειλώντας πως θα το ξανακάνει σε άλλο σκύλο.

Εντυπωσιακό ήταν, ότι οι κάτοικοι της περιοχής, πετούσαν σκουπίδια, νερό, νεράτζια, μπουκάλια και γλάστρες, όταν τον αντίκρυσαν.

Περισσότερα στοιχεία για την κακοποίηση καθώς και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, μπορείτε να βρείτε στο δημοσίευμα της Ζούγκλας.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια