Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πέλλα: Δίνει 25000 ευρώ για να βρει τον φονιά των σκυλιών της


«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν οι επιτήδειοι γείτονες σε έναν συνάνθρωπό τους, που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, στην Αγροσυκιά Πέλλας, μετά από χρόνια, αφού δολοφόνησαν με φόλες τα τέσσερα σκυλιά του, που ήταν οικόσιτα, εμβολιασμένα και δεν ενοχλούσαν κανέναν! Πρόκειται για τα τέσσερα ζώα της Μαργαρίτας Παπαδοπούλου, η οποία για 43 συναπτά έτη ήταν κάτοικος Λονδίνου και αποφάσισε να επιστρέψει πια στη μητέρα πατρίδα.......
Η ίδια εξηγεί: «Τι να πω; Γάβγιζε κανένα από αυτά το βράδυ και ενοχλούσε κανέναν; Μα ήταν ήσυχα, αξιαγάπητα και δεν πείραξαν ποτέ κανέναν. Γιατί να το κάνουν άλλωστε. Λίγη στοργή ψάχνουν, αυτό και μόνο» είπε η ιδιοκτήτρια τους στο pellanews.gr.

«Έφυγα από την Αγγλία, για να γλυτώσω από τις κάμερες. Είναι τραγικό να σε παρακολουθούν 250 κάμερες κάθε μέρα. Έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στην ελευθερία της πατρίδας μου και να μείνω πια στο πατρικό μου. Το οποίο άρχισα να διαμορφώνω μαζί με μια ανοιχτή αυλή σε όλους, ανθρώπους και ζώα. Πίστευα ότι οι άνθρωποι ήταν όπως τους άφησα. Και πίστευα ότι βελτιώθηκαν στη διάρκεια της ζωής».

Μάταια όμως. Κάποιοι εκεί στο χωριό της – στην όμορφη κατά τα άλλα Ελλάδα – την υποδέχτηκαν βάζοντας φόλες και δηλητηριάζοντας τα ζώα της. Είναι όμως αποφασισμένη να μετατρέψει το σπίτι σε φρούριο, βάζοντας περίφραξη στην οποία θα υπάρχει και ειδικό δίχτυ αλλά και κάμερες με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

«Ήρθα με σκοπό την ελευθερία από τις κάμερες του Λονδίνου και μετέτρεψα το σπίτι σε φρούριο από αυτά που συνέβησαν» εξηγεί στο pellanews.gr.

Τα τέσσερα σκυλιά άφησαν την τελευταία τους πνοή το ένα δίπλα στο άλλο. Η φιλόζωη ιδιοκτήτρια δίνει 25.000 ευρώ σε εκείνον που θα της δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον δράστη του εγκλήματος. «Θα φτάσω μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Θα μηνύσω τον Δήμο Πέλλας και την Αστυνομία» εξηγεί οργισμένη.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια