Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Στη φυλακή 19χρονος που έκοψε τα αυτιά και την ουρά μιας γάτας


Το δικαστήριο της κομητείας Guadalupe αποφάσισε να τιμωρήσει για τον βασανισμό μιας γάτας δύο νεαρούς άνδρες που συνελήφθησαν τον Σεπτέμβριο, όταν έκοψαν τα αυτιά και την ουρά του άτυχου ζώου. ......
Οι Gerardo και Pedro Herrera ακρωτηρίασαν ένα γατάκι λίγων εβδομάδων, τότε, που ακούει πλέον στο όνομα Tiger. Τα δύο ξαδέρφια έπιναν αλκοολούχα ποτά και μεθυσμένοι βασάνισαν το άτυχο γατάκι.
Ο 19χρονος Gerardo συνελήφθη στις 22/9/2010 και προφυλακίστηκε με εγγύηση στα 25.000 δολλάρια. Επίσης, υπάρχουν υποψίες εναντίον του ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα. Ο 18χρονος Pedro δεν έχει εντοπιστεί και οι αρχές πιστεύουν ότι επέστρεψε στο Μεξικό.

Ο δικαστής ήταν κάθετος: Όσοι διαπράττουν τέτοιες αποτρόπαιες, βίαιες πράξεις εναντίον ανυπεράσπιστων ζώων είναι κίνδυνος για την κοινωνία μας και θα καταδικάζουμε αυστηρά κάθε δράστη σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν μία κάτοικος κάλεσε την αστυνομία στις 14/9 και είπε ότι είδε να κόβουν τα αυτιά και την ουρά μιας γάτας. Παρότι οι δύο νεαροί αρνήθηκαν ότι έκαναν κάτι στη γάτα, βρέθηκαν αίματα στο τραπέζι που καθόντουσαν, στον κήπο τους αλλά και τα κομμένα αυτιά και η ουρά στο σκουπιδοντενεκέ έξω από το σπίτι τους.

Η θεία τους μάλιστα παραδέχτηκε ότι το έγκλημα έγινε από τους ανιψιούς της και ζήτησε την τιμωρία τους.

Ο νεαρός παραδόθηκε μόνος του και όταν ρωτήθηκε γιατί το έκαναν, είπε απλά ότι έτσι σκέφτηκαν...

Μπορεί για κάποιους να είναι απλά..μια γάτα, όμως είναι και ένα έγκλημα! Τα ζώα δεν έχουν φωνή, δεν έχουν τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί μας και πρέπει να τα φροντίζουμε.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια