Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Δικάζονται 18χρονοι που έκαψαν σκυλίτσα πιτ μπουλ


Περίπου 24 φιλοζωϊκές οργανώσεις και πολλοί φιλόζωοι περιμένουν με αγωνία την δίκη δύο εφήβων που έκαψαν ένα νεαρό πιτ μπουλ το 2009. ......
18χρονοι δίδυμοι Travers and Tremayne Johnson - μάλιστα ο ένας κρατείται ήδη αφού προσπάθησε να δολοφονήσει πρόσφατα έναν άνθρωπο- θα εμφανιστούν στο δικαστήριο την Παρασκευή, με την κατηγορία της κακοποίησης ζώων για το πιτ μπουλ με το όνομα Φοίνιξ.
Σύμφωνα με εθελοντές φιλόζωους, οι έφηβοι έριξαν γκαζολίνη στο σκυλί και μετά της έβαλαν φωτιά!

Η σκυλίτσα, παρότι ήταν μόλις ενός έτους(φωτό αριστερά), είχε τόσο άσχημα εγκαύματα και νεφρική ανεπάρκεια, που οι κτηνίατροι αναγκάστηκαν να της κάνουν ευθανασία.

Η υπόθεση είχε τραβήξει τα βλέμματα όλων των φιλόζωων της χώρας και πολλά ήταν τα τηλεφωνήματα στην αστυνομία και το δικαστήριο για αυστηρή ποινή στους δύο δράστες.

Μάλιστα η τότε δήμαρχος (2009) Sheila Dixon δημιούργησε μια Ομάδα Δράσης Κατά της Κακοποίησης Ζώων για να μελετήσει την αντίδραση της πόλης σε τέτοια περιστατικά. Η Ομάδα δημοσίευσε μια αναφορά-έκθεση πέρσυ όπου ανέφερε πως υπάρχουν πολλά ψεγάδια στην προσέγγιση της Βαλτιμόρης στις υποθέσεις κακοποίησης ζώων, που πολλές φορές αγνοούνταν.

Όσο για τους δύο εφήβους, οι φιλόζωοι λένε ότι δεν τους προκαλεί καμία έκπληξη ότι ο ένας συνελήφθη τον Οκτώβριο αφού προσπάθησε να δολοφονήσει ένα ζευγάρι με το οποίο τσκαώθηκε, πυροβολώντας τους! Συνήθως, όσοι κακοποιπούν ζώα, είναι επικίνδυνοι και για τους συνανθρώπους τους.

Αν δεν σέβεσαι τα ζώα, τη ζωή, κάτι που είναι ζωντανό, τότε δεν μπορείς να σεβαστείς ούτε την ανθρώπινη ζωή, λένε οι εθελοντές.

Οι δύο έβηγοι μέσω του δικηγόρου τους δηλώνουν αθώοι.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια