Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon 12.000 δολλάρια πρόστιμο επειδή πήραν γάτα στην πολυκατοικία!


Ο Ron και η Bea Garza ζούσαν εδώ και 13 χρόνια σε πολυκατοικία στη Vista Pines και ήξεραν τον κανονισμό: Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.......
Όμως ο Ron κάποια στιγμή πήρε μια γάτα για να έχει παρέα η 88χρονη σύζυγός του, αφού έδειξε σημάδια κατάθλιψης τα τελευταία δυο χρόνια. Τώρα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο!

Η..συνέλευση της πολυκατοικίας τους προειδοποίησε το 2009 να..ξεφορτωθούν τη γάτα γιατί παραβίαζαν τον κανονισμό της πολυκατοικίας!

Ο Ron λέει: Έκλαιγα. Έκλαιγα και για τους δύο μας, έκλαιγα και για τη γάτα γιατί είναι τόσο καλή και γλυκιά.

To ζευγάρι μίλησε με ένα δικηγόρο και τους είπε ότι θα πρέπει να έχουν δώσει τη γάτα μέχρι τις 10/12 και δεν έπρεπε να πληρώσουν πρόστιμο ή άλλα κόστη. Ο Ron όμως λέει ότι κανείς τους δεν ενημερώθηκε για την ημερομηνία...

Δεν μας πήραν τηλέφωνο, δεν μας έστειλαν χαρτί, τίποτα. Το είπα και στο δικαστή και θα κάνω και τεστ ανίχνευσης ψεύδους αν χρειαστεί, λέει ο Ron.

Το ζευγάρι καταδικάστηκε τελικά την Τετάρτη και πρέπει τώρα να πληρώσουν 12.000 δολλάρια (!!!) για τα έξοδα και την αποζημίωση των άλλων...ενοίκων!

Η γάτα των Garza ζει πλέον με τον γιό τους και το ηλικιωμένο ζευγάρι είναι θλιμμένο αφού δεν την έχουν πια παρέα τους.

Video from Adespoto.tv.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια