Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ο Σαμ των τειχών

Ο Σαμ είναι ένας ημίαιμος πιτμπουλάκος ο οποίος παρατήθηκε από κάποιους καλούς ανθρώπους όπως συνηθίζεται στις μέρες μας...


......

......

Ο Σαμ μπορεί να βρεθεί τις περισσότερες φορές πάνω στα ενετικά τείχη στα οποία και ανεβαίνω σχεδόν καθημερινά με τη Ρέα και τον συναντάμε.

Τονίζω πως μιλάμε για ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. Διαδικασία για να μεταφερθεί ο Σαμ εκτός Κρήτης αν δε βρεθεί εθελοντής είναι πιθανότατα απίθανη.

Πρέπει να είναι κάπου 4 μηνών. Δεν έχει πάει σε γιατρό δεν γνωρίζω λεπτομέρειες που πιθανότατα θα μου ζητηθούν αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως είναι ΠΟΛΥ φιλικός, ακούει όταν του μιλάμε.

Παραθέτω και τις φωτογραφίες που τράβηξα προχθές (05/12/2010) για να τις δείτε και αν κάποιος ενδιαφέρεται να με καλέσει για να πάμε να δει το Σαμ.
Να αναφέρω πως υπάρχουν κ μέρες που δεν τον βλέπουμε πάνω στα τείχη... Όλο και κάπου θα βολοδέρνει...

Για επικοινωνία καλείτε εμένα στο 6948881564 ή στέλνετε στο email alexkapellakis@gmail.com ή με βρίσκετε στο Facebook στο προφιλ μου εδώ: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000825480326.

Αλέξανδρος Καπελλάκης.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια