Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Μήνυση της Φιλοζωϊκής Νίκαιας στην γυναίκα που κακοποίησε(;) κουτάβι


Η υπόθεση του κακοποιημένου Άκη που είχαμε δημοσιεύσει τον Σεπτέμβριο του 2010 πάει στα δικαστήρια και αναμένουμε την τιμωρία του υπεύθυνου!!!......
ΜΗΝΥΣΗ - ΕΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ


Η κ. Αντιγόνη Χριστοδουλίδου μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Νίκαιας στης 8 Ιουλίου 2010 βρήκε ένα κουταβάκι, λευκό, αρσενικό, 30 ημερών στο δασάκι του Αγ.Φιλιππα στην Νικαια.
Αμέσως ενημέρωσε τον Σύλλογο μας και συμφωνήσαμε να το φιλοξενήσει έως ότου δοθεί για υιοθεσία αφού πρώτα του γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Το κουτάβι το πήγε στον κτηνίατρο Θωμα Οικονομακο στην Νίκαια όπου του βάλανε αμπούλα αποπαρασίτωσης. Εμβόλια ήταν πολύ μικρός για να ξεκινήσει.

Παρουσίασε στα 2 μπροστινά ποδαράκια του δερματική αλλοίωση. Εξετάστηκε από 2 κτηνιάτρους κ. Οικονομακο και κ. Ραχιωτη. Λήφθηκε στην κλινική της κ. Ραχιωτη ξύσμα και του έγινε μικροσκοπική εξέταση.
Ανευρέθηκαν ακαρεα Demodex Canis. Είδος ψώρας που την κληρονομεί από την μητέρα του και ονομάζεται Δεμοδήκωση και δεν είναι μεταδοτική ούτε σε άλλα ζώα, ούτε και στον άνθρωπο.
Ξεκίνησε άμεσα θεραπεία με ενέσεις Valanec (ανά 10 μέρες), αντιβίωση ceclor και μπάνιο 2 φορές την εβδομάδα με betadine σαμπουάν.
Παράλληλα είχε κυκλοφορήσει η αγγελία του μικρού για υιοθεσία στο διαδίκτυο.

Υπηρξαν πολλά τηλέφωνα, εμείς διαλέξαμε την κ. Χ. που διαμένει Λεωφ. Γρηγορίου Λαμπράκη 2** στην Νίκαια, μόλις 300 μέτρα από το μαγαζί της κ. Αντιγόνη Χριστοδουλίδου
(προτιμάμε να κάνουμε υιοθεσίες σε ανθρώπους που μένουν όσο γίνεται πιο κοντά μας, γιατί έτσι ελέγχουμε πιο εύκολα της συνθήκες διαβίωσης του ζώου).
Η κ. Χ. ήρθε και το είδε στις 29/7. Συμφωνήσαμε να τον υιοθετήσει αλλά δεν της τον δώσαμε εκείνη την ημέρα. Θέλαμε να του ολοκληρώσουμε εμείς την θεραπεία του.
Ετσι στις 6/8 αφού είχε αποθεραπευτεί τον υιοθέτησε. Συμφωνήσαμε ότι θα εξακολουθεί να έχει για κτηνίατρο τον κ.Οικονομακο αφού δεν είχε δικό της.
Η κ. Αντιγόνη Χριστοδουλίδου τηλεφωνούσε καθημερινά και την διαβεβαίωνε ότι όλα είναι μια χαρά.

Στις 12/8 συναντηθήκανε οι 2 γυναίκες (μαζί και ο κούταβος που τον είχε ονομάσει Μητσο) και επισκεφθήκανε μαζί τον κτηνίατρο κ.Οικονομακο για να τον γνωρίσει. Ο γιατρός τους είπε ότι μετά της 25/8 πρέπει να ξεκινήσει
τα εμβόλια. Τελευταία φορά μιλήσανε 14/8 που για μια ακόμη φορά της διαβεβαίωσε ότι όλα είναι μια χαρά. Στης 23/8 πήραμε τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Μέσα στην εβδομάδα τους πήραμε 2 φορές χωρίς απάντηση.

Στις 31/8 συναντήθηκε τυχαία στον δρόμο η κ. Αντιγόνη Χριστοδουλίδου με τον αντρα της κ. Χ. και τον ρώτησε για το σκυλάκι και την καθησύχασε ότι όλα είναι καλά και ότι έχει ξεκινήσει τα εμβόλια.
Στον γιατρό όταν πήραμε τηλέφωνο μας είπε ότι δεν πηγανε ποτέ.

Στις 2/9 ανεβάζει δημοσίευση ΣΟΣ η Άμεση Κτηνιατρική Νοσηλευτική Δράση στο FACEBOOK για σκυλάκι που βρέθηκε κακοποιημένο με φωτογραφία του μέσα στα αίματα το οποίο βρέθηκε από την κ.Δημητρα
Λυμπεριαδου στην οδό Παπαδιαμάντη 19 στην Νίκαια, ένα στενό πάνω από το σπίτι της κ.Χ.
Πήγαμε αμέσως στην Άμεση Κτηνιατρική Νοσηλευτική Δράση και διαπιστώνουμε ότι το άτυχο σκυλάκι είναι αυτό που υιοθέτησε από εμάς η κ.Χ.
Πάμε μετά στο σπίτι της κ.Λυμπεριαδου για να μάθουμε το που και πως το βρήκε. Της εξηγήσαμε ποιοι είμαστε και τι είχε συμβεί.

Πήραμε αμέσως τηλέφωνο την κ.Χ. από το σπίτι της κ.Λυμπεριαδου. Το σήκωσε η μητέρα της κ.Χ. Ακούσαμε την φωνή της Χ. από μέσα αλλά στο τηλέφωνο δεν ηρθε ποτέ. Η μητέρα της άρχισε να
μας βρίζει και να μας απειλεί και στην συνέχεια έκλεινε το τηλέφωνο. Πήραμε 3 φορές παρακαλώντας να μάθουμε τι είχε συμβεί. Της είπε ότι τον παράτησαν σε ένα δασακι και να μην τολμήσουμε να ξαναπάρουμε
τηλέφωνο μιλώντας της πάντα με τα χειροτέρα λόγια. Το σκυλάκι ήταν πολύ χάλια, είχε υγρό στους πνεύμονες, αιμάτωμα στο ένα μάτι, ότι έτρωγε το έκανε εμετό και γενικώς ήταν σε άθλια κατάσταση.

Το μικρό σκυλάκι πάλεψε για την ζωή του μέχρι τις 5/9 στις 8 το βράδυ όπου και υπέκυψε στα τραύματα του.
Έγινε νεκροψία η οποία έδειξε ότι πέθανε από πνευμονική αιμορραγία. Το άτυχο σκυλάκι κηδεύτηκε στο κοιμητήριο ζώων στο Κορωπι με αριθμό τάφου D74B.
Όλα τα χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν πρώτα για την θεραπεία μετά για την νοσηλεία και τέλος για την ταφή του ζώου είναι από το ταμείο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νίκαιας.

Στης προσπάθειες που έκανε η κ. Αντιγόνη Χριστοδουλίδου να πλησιάσει αυτους τους ανθρώπους και να μάθει το ΓΙΑΤΙ, δέχτηκε απειλές ακόμα και για την ίδια της την ζωή, και συγκεκριμένα στις 7/9 το απόγευμα
πήγαν άνθρωποι από τον υπόκοσμο (έλεγαν ότι μόλις βγήκαν από την φυλακή και δεν φοβούνται να ξαναμπούν) και την απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν αν δεν σταματήσει εδώ, και μάλιστα μπροστά σε αστυνομικούς
που είχε καλέσει η κ. Αντιγόνη Χριστοδουλίδου.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω και ως πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Νικαίας κατηγορώ την κ. Χ., πρώτον για την εγκατάλειψη του μικρού ζώου και δεύτερων την καθιστώ υπεύθυνη (άμεσα ή έμμεσα) για την βαριά κακοποίηση του ζώου που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής του.

Λαμβάνοντας υπόψη τους Νόμους 1197/1981 άρθρο 1 και 3170/2003 άρθρο 2 και 12, επιθυμώ την ποινική δίωξη και τιμωρία της κ. Χ. που διαμένει Λεωφ. Γρηγορίου Λαμπράκη 2** στην Νίκαια, με
Τηλ. 69..και 2..

Μάρτυρες για απόδειξη των καταγγελλομένων μου προτείνω τους :
(....)
Δηλώνω παράσταση πολιτικής αγωγής για χρηματική μου ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Συνημμένα υποβάλω μία ΒΕΒΑΙΩΣΗ ένα ΔΕΛΤΙΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ και την υπ’ αριθμόν 4176/2009 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείο Πειραιώς.

ΝΙΚΑΙΑ 1-12-2010

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια