Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Υιοθετήθηκε το κουτάβι με τα κομμένα αυτιά


Υιοθετήθηκε ο Trooper, το κουτάβι που βρέθηκε με ακρωτηριασμένα αυτιά, όπως είχε δημοσιεύσει το adespoto.gr, στη Νέα Ζηλανδία.
Ο κούταβος υιοθετήθηκε από οικογένεια λίγο έξω από την Tauranga και λένε ότι προσαρμόστηκε πολύ εύκολα με το άλλο τους σκύλο, που είναι pit bull.......
Από το Σάββατο, όποτε και έφτασε στο νέο τους σπίτι, ο κούταβος άφησε πίσω το άσχημο παρελθόν του κα εμπιστεύτηκε απόλυτα τους δίποδους φίλους του.

Γνώρισε τα παιδιά μας, το σκύλο μας, όλα καλά. Δεν μετανιώνουμε για την υιοθεσία του. Είναι ένα φυσιολογικό κουτάβι. Χρειάζεται αγάπη,ισορροπημένη με πειθαρχία, λένε οι ιδιοκτήτες.

Ο Trooper φιλοξενούνταν από την SPCA από τις 27 Νοεμβρίου. H SPCA αναζητά ακόμα πληροφορίες για το δράστη που έκοψε τα αυτιά του κουταβιού και προσφέρει αμοιβη΄1.200 δολλάρια.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget