Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Αγνοείται υιοθετημένο κουτάβι!


Το κουτάβι αυτό βρέθηκε στη Ρόδο από μια φιλόζωη. Εμβολιάστηκε και μπήκε σε αγγελίες για να βρει σπίτι.......
Λόγω πίεσης χώρου δυστυχώς δόθηκε από την φιλόζωη πολύ βιαστικά,μετά από 3 μέρες, το Σάββατο 18/12/2010, χωρίς έλεγχο, σε μια νεαρή Αλβανικής καταγωγής, ονόματι Matilda Kugaj, που μένει στα Κάτω Πατήσια.
Η νεαρή διαβεβαίωνε στο τηλέφωνο σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της ότι οι γονείς της είναι ενήμεροι και ότι το σπίτι τους είναι 100 + τετραγωνικά και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ήταν σύμφωνη με τη μελλοντική στείρωση του ζώου και την τοποθέτηση microchip.

Η φιλόζωη έβαλε microchip στο κουτάβι που καταχωρήθηκε στο όνομα της Matilda και παρά τις συμβουλές μας να περιμένει και να στείλουμε εθελοντή να δει πρώτα το σπίτι και τους ανθρώπους αυτούς από κοντά, έστειλε με αεροπλάνο, με έναν άγνωστο-φιλόζωο, το κουτάβι από την Ρόδο στην Αθήνα.

Λίγες ώρες μετά η νεαρή τηλεφώνησε στη φιλόζωη και είπε ότι δεν μπορεί να κρατήσει το ζώο λόγω προβλημάτων με τους γονείς της αλλά ότι το θέλει ένας φίλος της στην Κρήτη και ότι θα το έστελνε εκεί. Παρότι επιμείναμε να επιστρέψει το ζώο με αεροπλάνο στη Ρόδο, αυτό δεν φαίνεται να έγινε.

Μέχρι την Κυριακή η φιλόζωη που βρήκε το σκυλί δεν γνώριζε πού βρίσκεται τελικά το κουτάβι και αν έχει φτάσει στην Κρήτη. Τελικώς η νεαρή είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη φιλόζωη μετά από πολλά μισόλόγα ότι το πήρε ένας νταλικέρης για να το πάει με πλοίο στην Κρήτη.

Ζητήθηκε άμεσα το τηλέφωνο του νταλικέρη το οποίο ήταν πολλές ώρες κλειστό.
Όταν άνοιξε, είπε ότι το κουτάβι το πήρε ο συνέταιρος του, μαζί με άλλα χαρτιά και λεφτά από την νταλίκα του.

Η φιλόζωη επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της νταλίκας και πήρε τα στοιχεία του συνεταίρου, ο οποίος ονομάζεται Βασίλης Γιαννικάκης, από τα Χανιά. Δεν δίνουν όμως το τηλέφωνό του με την δικαιολογία ότι δεν το έχουν σήμερα και θα το έχουν αύριο.

Ενημερώνονται ήδη φιλοζωϊκά σωματεία της Κρήτης και θα ενημερωθεί η αστυνομία. Εφόσον το ζώο έχει microchip πιθανότα θα γίνει μήνυση για εγκατάλειψη ζώου αν δεν μας ενημερώσουν άμεσα για το πού είναι το κουτάβι.

Ζητάμε τη βοήθεια κάθε φιλόζωου στην Κρήτη για να εντοπιστεί η κουταβούλα. Eίναι μπεζ-ξανθιά, μοιάζει με λαμπραντόρ και έχει καφέ μυτούλα αντί για το σύνηθες μαύρο. Δεν είναι πάνω από 2 μηνών.


Αν την δείτε με κάποιον ή αδέσποτη, παρατημένη, καλέστε άμεσα στο 6982631253

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget