Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γάτα επιβίωσε από τροχαίο και πυροβολισμό

Μία γάτα φαίνεται ότι θυσίασε τις 2...από τις 7 ψυχές της αφού κατάφερε και να επιβιώσει από ένα σοβαρό τροχαίο αλλά και να γλιτώσει μετά από επίθεση με αεροβόλο όπλο που της προκάλεσε φοβερές πληγές.......
Η κτηνιατρική φιλοζωϊκή οργάνωση PDSA ανέλαβε τη γάτα η οποία έχει παρουσιάσει φοβερή βελτίωση, απ όταν βρέθηκε στην περιοχή του Staffordshire.

H 4χρονη Tinsel πυροβολήθηκε πέρσυ και χειρουργήθηκε για δύο ώρες μέχρι να αφαιρεθούν οι σφαίρες και να επιδιορθωθεί η ζημιά που είχε γίνει στα εσωτερικά της όργανα.

Μετά από ένα χρόνο, η γάτα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και οι κτηνίατροι αντικατέστησαν τα σπασμένα κόκκαλά της με μεταλικές πλάκες.

Η 55χρονη ιδιοκτήτριά της ισχυρίζεται ότι και τις δύο φορές η γάτα βγήκε κατά λάθος έξω από το σπίτι και ότι γενικά της αρέσει να είναι έξω...Όμως οι κτηνίατροι την προειδοποίησαν ότι μπορεί να μην είναι τόσο τυχερή την επόμενη φορά και να την κρατά μόνο μέσα στο σπίτι.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια