Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ταϊβάν: Μεγάλη διαμαρτυρία για την αθώωση 5 ατόμων που έφαγαν σκύλους


Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι φιλόζωοι στην Ταιβάν αντιδρώντας στην απόφαση του εισαγγελέα να «αθωώσει» πέντε άτομα που σκότωσαν δυο σκύλους με σκοπό να τους φάνε.......
Ο εισαγγελέας έκρινε ότι οι κατηγορίες εναντίον των υπόπτων έπρεπε να αποσυρθούν δεδομένου ότι τα σώματα των σκύλων δεν έφεραν σημάδια κακοποίησης, ενώ οι κατηγορούμενοι δεν συνελήφθησαν να τρώνε σκυλίσιο κρέας.

Με τη μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι φιλόζωοι ελπίζουν ότι θα αφυπνίσουν το κοινό σχετικά με το πρόβλημα της κατανάλωσης σκυλίσιου κρέατος με αποτέλεσμα να ενταθούν οι πιέσεις για αυστηρότερα νομοθετικά μέτρα.

Όπως επισημαίνουν, η ισχύουσα νομοθεσία πρακτικά δεν προστατεύει τους σκύλους αφού πρέπει να υποβληθούν πάρα πολλά στοιχεία για να απαγγελθούν κατηγορίες.

Σύμφωνα με τον ακτιβιστή Ruan Mei-ling, οι πέντε άνδρες συνελήφθησαν αφού σκότωσαν δυο σκύλους, κρεμώντας τους από ένα δέντρο, και τους έψησαν.

Πολλοί κάτοικοι της Ταϊβάν εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το σκυλίσιο κρέας είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Το 2004, έπειτα από πιέσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων και θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα της διεθνώς, η κυβέρνηση της Ταϊβάν απαγόρευσε την πώληση σκυλίσιου κρέατος. Το 2007 υιοθέτησε άλλον ένα νόμο αυξάνοντας σημαντικά τα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, παρά τα μέτρα που ελήφθησαν, σε πολλές περιοχές της Ταϊβάν το σκυλίσιο κρέας αποτελεί «αγαπημένη λιχουδιά».

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις υποστηρίζουν ότι οι νόμοι «μένουν στα χαρτιά» αφού χρειάζονται πάρα πολλά αποδεικτικά στοιχεία ώστε να τιμωρηθούν οι δράστες. Όπως επισημαίνουν, αν δεν τροποποιηθεί η συγκεκριμένη ρύθμιση τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.


newsbeast.gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια