Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ινδία: Πάνω από 200.000 τα αδέσποτα σε μία μόνο πόλη!


Στην πόλη Ahmedabad της Ινδίας ο πληθυσμός των αδέσποτων σκύλων υπολογίστηκε επίσημα σε 210.852!! ......

Η Humane Society International (HSI) υπέβαλλε στο δημοτικό συμβούλιο της πόλες προειδοποίηση ώστε να αρχίζουν άμεσα στειρώσεις για να ελέγξουν τις γέννες, αφού τώρα σε κάθε...κάτοικο αντιστιχούν 28 σκυλιά, σαν στατιστικό παράδειγμα.

Η αναφορά της HSI διαπιστώνει ότι ο μεγαλύτερος αριθμός σκύλων παρατηρείται στις χωματερές, στις φτωχές περιοχές, όπου βρίσκουν φαγητό από τα σκουπίδια.

Η πυκνότητα των πληθυσμών των σκύλων είναι υψηλότερος από κάθε άλλη χρονιά και η HSI πιστεύει ότι βασική αιτία είναι η μη σωστή διαχείριση των σκουπιδιών, που δεν φυλάσσονται και αποτελούν πηγή τροφής για τα ζώα.

Φυσικά δεν προτείνει να μην ταϊζονται τα σκυλιά, γιατί αυτό οδηγεί σε αργό θάνατο τους αλλά θεωρεί πως χρειάζεται βελτίωση του συστήματος διαχείρισης απορριμάτων παράλληλα με το μαζικό πρόγραμμα στειρώσεων.

Επίσης, κατηγορούν ξενοδοχεία, εστιατόρια και κρεοπωλεία για την απόρριψη κρέατος στους δρόμους, δίπλα σε σκουπιδοντενεκέδες.

Παρόλαυτα, ο δημοτικός επίτροπος IP Gautam θεωρεί ότι το πρόγραμμα στειρώσεων και ελέγχου των γεννών δεν είναι προτεραιότητα αλλά αντιθέτως πρέπει να επικεντρωθούν στη μείωση κρουσμάτων δαγκωμάτων από τα αδέσποτα...!

''Έχοντας εκτιμήσει τον αριθμό των σκύλων στην πόλη, σύντομα θα λάβουμε μέτρα για την μείωση του'', είπε και δεν διευκρίνησε τον τρόπο που θα το κάνουν αυτό...άρα; Φόλες ή μαζικές ευθανασίες, περιμένουν στην καλύτερη των περιπτώσεων τα αδέσποτα, εκτός αν ακολουθηθεί το παράδειγμα της Σερβίας όπου τα πυροβολούν κτηνίατροι στο δρόμο.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια