Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Βρέθηκε χαμένη σκυλίτσα μετά από 2 μήνες


Eνα σκυλάκι που υιοθετήθηκε πρόσφατα, το σκασε όταν του βγήκε το κολλάρο. Τελικά βρέθηκε 2 μήνες μετά αφού την εντόπισε ένα άλλο σκυλάκι, επίσης υιοθετημένο απ το ίδιο καταφύγιο!......
H Daisy είναι ένα 2χρονο ημίαιμο σκυλάκι και χάθηκε στις 28/9 στη βόλτα στο New Jersey. Παρά το ψάξιμο, μαζί με εθελοντές του καταφυγίου, με την αστυνομία και άλλους φιλόζωους, το σκυλί δεν βρέθηκε ποτέ. Οι ιδιοκτήτες της έβαλαν αγγελίες στο ίντερνετ, κόλλησαν αφίσες και αρκετές φορές τους κάλεσαν για να τους πουν ότι την έχουν δει κάπου αλλά δεν μπόρεσαν να την πιάσουν.

Ήταν πολύ φοβισμένη και για 70 μέρες κρυβόταν όπου μπορούσε. Όμως μια φιλόζωη που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της, που ήταν κ αυτός υιοθετημένος από το ίδιο καταφύγιο, ανακάλυψε τη σκυλίτσα σε μια φωλιά που είχε κάνει κάτω από ένα δέντρο.

Πήγε στο σπίτι για να φέρει λουρί αλλά η Daisy έφυγε από το σημείο. Της άφησε φαγητό, μια κουβέρτα και νεράκι ώστε να τα μυρίσει και να ξαναγυρίσει στο σημείο. Ειδοποίησαν τους ιδιοκτήτες και το καταφύγιο.

Την Δευτέρα άφησαν στο σημείο εκείνο ειδική παγίδα για σκύλους και τοποθέτησαν μέσα λιχουδιές, φαγητό, παιχνίδια. Την Τρίτη, η Daisy βρέθηκε στο κλειστό κλουβί και έτσι χαρούμενοι οι ιδιοκτήτες της την πήραν πίσω.

Αδυνατισμένη και θετική στη νόσο Lyme, όταν της έγιναν αμέσως εξετάσεις στο κτηνίατρο πλέον αναρρώνει στο σπίτι της.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια