Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon 13 νεκρά σκυλιά σε ιδιωτικό καταφύγιο ζώων


Η ιδιοκτήτρια ενός καταφυγίου ζώων σε προάστιο του Chicago φυλακίστηκε σήμερα 18/12, αφού βρέθηκαν 13 νεκρά σκυλιά στο χώρο της, σύμφωνα με τις αρχές.......
Η 48χρονη Diane Eldrup διατηρούσε το καταφύγιο ζώων Muddy Paws στο χώρο του σπιτιού της και κατηγορήθηκε τη Παρασκευή για υψηλού βαθμού κακοποίηση ζώων και απειλείται με πρόστιμο 250.000 δολλαρίων.

Ο σύζυγος της 48χρονης επισκέφθηκε το σπίτι του μετά το χωρισμό του απ τη γυναίκα αυτή για να πάρει κάποια πράγματα του και αντίκρυσε 13 νεκρά σκυλιά, 4 ζωντανά και 2 γάτες.

Τα ζωντανά σκυλιά ήταν σε άθλια κατάσταση, αφυδατωμένα και αδύναμα ενώ οι γάτες ήταν λίγο καλύτερα. Μεταφέρθηκαν όλα από τον σερίφη σε νοσοκομείο ζώων και αναμένεται να εκδοθεί άμεσα ένταλμα έρευνας για να εξεταστεί περαιτέρω ο χώρος.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια