Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon ''Εκτροφέας'' θανάτωσε 1.200 κουτάβια γιατί έμειναν απούλητα


Σε 1.200 κουτάβια έγινε ευθανασία στο Κάνσας, αφού ο εκτροφέας τους εντόπισε μόλυνση από έναν ιό που είναι θανατηφόρος.......
Ο Jeff Fortin, ιδιοκτήτης του εκτροφείου-puppy mill ''Beaver Creek'' θανάτωσε όλα αυτά τα ζώα μετά από καταγγελία που του έκανε pet shop στο οποίο είχε πουλήσει ζώα μολυσμένα με τον ιό, στο Wyoming.
Το συγκεκριμένο εκτροφείο-puppy mill έχει μπει 2 φορές στο παρελθόν σε καραντίνα, αφού υπήρξαν και πάλι κρούσματα μολύνσεων!

Παρόλαυτα ο Fortin ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε να πουλήσει τα σκυλιά λόγω της κρίσης και έτσι δεν είχε έσοδα για να τα καθαρίζει όλα!!! Μάλιστα με θράσος είπε ότι κανέναν καταφύγιο αδέσποτων δεν δέχτηκε να πάρει τα σκυλιά του, τόσο γιατί φοβόντουσαν τον ιό, όσο και γιατί δεν είχαν χώρο!

Ο υπεύθυνος επίτροπος του Κάνσας δήλωσε για το θέμα: Ξεκίνησε σαν οικονομικό πρόβληα και δυστυχώς είχε συνέπειες στην υγεία των κουταβιών. Ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε ούτε να ταϊσει τα σκυλιά του, οι εργαζόμενοι έφυγαν και τελικά τα ζώα μολύνθηκαν.

Ο φοβερός αυτός εκτροφέας διαφημίζει στο site του πώς προσφέρει κυνηγόσκυλα ποιοτικά και εκπαιδευμένα... Για μια ακόμα φορά, τα ζώα είναι τα μόνο θύματα όσο κάποιοι τα εκμεταλλεύονται οικονομικά.

Συμπέρασμα για μια ακόμα φορά: Μην αγοράζετε από pet shops, ζώα άγνωστης προέλευσης.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια