Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Κρήτη: Δικάζεται σήμερα ο βοσκός που έβγαλε τα μάτια του σκύλου του

Σήμερα δικάζεται ο εγκληματίας – βοσκός, Κωνσταντίνος Τζανάκης, που έβγαλε τα μάτια του σκύλου του στην Ελούντα στις 5 Νοεμβρίου και τον οποίο η εισαγγελέας Λασιθίου, Μαρία Πολιτάκη, είχε αφήσει ελεύθερο χωρίς προηγουμένως να ορίσει την ημερομηνία που θα εκδικαστεί η μήνυση και η αγωγή που έγινε εναντίον του γι’ αυτό το φριχτό έγκλημα.......
Σύμφωνα με την Νατάσα Μπομπολάκη, δικηγόρο και πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» «η μεγάλη κινητοποίηση των φιλοζωικών συλλόγων και των απλών πολιτών καθώς και η στήριξή μας τόσο από τα τοπικά όσο και από τα πανελλαδικά Μ.Μ.Ε. συνέβαλαν τα μέγιστα στο να οριστεί σχετικά σύντομα η δίκη του "ανθρώπου" αυτού. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι θα του επιβληθεί και η μεγαλυτέρα των ποινών, για το έγκλημά του που η βαρβαρότητά του συγκλόνισε την χώρα όλη».

Μάλιστα σύμφωνα με τις καταγγελίες ο βοσκός την ίδια κιόλας μέρα πήρε νέο κουτάβι(φωτό αριστερά!) που αλυσοέδεσε και το διατηρεί με τον ίδιο τρόπο, βρώμικο νερό και σκεύη φαγητού σε άθλια κατάσταση.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια