Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ιδιοκτήτης pet shop σταματά να πουλά κουτάβια. Γιατί;

O Tim Wilson διατηρεί pet shop εδώ και 30 χρόνια. Μέχρι πρόσφατα πουλούσε καθαρόαιμα κουτάβια, όπως Σιχ Τζου, Ντάκσχουντ, Τσιουάουα και άλλα.......
Αλλά όπως λέει και ο ίδιος τα πράγματα άλλαξαν. Διαβάστε γιατί σταμάτησε να πουλά ζώα!
''Ήμουν πάντα τρελλαμένος φιλόζωος, όπως οι γονείς μου! Ξεκίνησα με ένα ζευγάρι παπαγάλων Κοκατίλ μέχρι που κατέληξα να σπουδάσω βιολογία. Είναι φοβερή η αγάπη που σου δίνουν τα ζώα και είμαι τυχερός που ως τώρα έβγαζα χρήματα από κάτι που κανονικά θα έπρεπε να είναι δωρεάν'', δηλώνει ο 49χρονος.

''Τώρα τα ζώα υποφέρουν. Οι ιδιοκτήτες pet shop δεν νοιάζονται γι αυτά. Βλέπουν μόνο το χρήμα. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι έρχονται με τεράστια φορτηγά μεγάλες ποσότητες..κουταβιών και γίνονται παζάρια για το πόσα θα αγοράσει κάθε pet shop. Εγώ συνεργάστηκα με καλούς εκτροφείς αλλά πλέον υπάρχει πρόβλημα. Οι εκτροφείς δεν δίνουν τα ζώα τους για pet shop, θέλουν να ξέρουν που πηγαίνουν γιατί ο κόσμος τα ζευγαρώνει ανεξέλεγκτα. Όποιο pet shop λέει ότι προμηθεύεται από εκτροφέα ή εκτροφείολέει ψέμματα.'', συνεχίζει.

Ο 49χρονος αποφάσισε να υποστηρίξει το νόμο που ψηφίστηκε στο Μισούρι για να αντιμετωπιστούν τα παράνομα εκτροφεία (puppy mills).

''Σταμάτησα να πουλάω κουτάβια. Δεν μου ήταν αρκετό μόνο να ψηφίσω υπέρ του νόμου. Πρέπει η βαρβαρότητα να σταματήσει. Τον Νοέμβριο πουλήσαμε το τελευταίο σκυλάκι. Πλέον θα ασχοληθούμε περισσότερο με καλλωπισμό σκύλων και θα συνεργαζόμαστε με σωματεία και φιλοζωϊκές οργανώσεις ώστε να βοηθάμε αδέσποτα ζώα να βρουν σπίτι. Όποιος θα έρχεται και θα ζητά κάποια ράτσα, θα παραμπέπεται στα σωματεία. Επίσης, κάποια Σαββατοκύριακα θα οργανώνουμε στο μαγαζί ''Μέρα Υιοθεσίας'' και θα φέρνουμε σκυλάκια και γατάκια αποκλειστικά από καταφύγια αδέσποτων.''

''Θα πρέπει να συνεχίσουν μόνο οι υπεύθυνοι εκτροφείς και να σταματήσει η πώληση ζώων από pet shop αφού οι έμποροι δεν τα σέβονται...''

Θυμηθείτε αυτά τα Χριστούγεννα να μηνμ υποκύψετε στα γλυκά ματάκια της βιτρίνας. Τα ζώα αυτά προέρχονται από παράνομα εκτροφεία, όπου οι γονείς εκτρέφονται σε άθλιες συνθήκες. Σταματήστε τη ζήτηση για να σταματήσει η προσφορά. Διαβάστε για τα puppy mills.
Ακόμα ένα θύμα των pet shop, ζητά σπίτι
Αποκαλύψεις-σοκ για το εμπόριο καθαρόαιμων ζώων!

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια