Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon H Sweety σώθηκε από το Κυνοκομείο Ρόδου και ζητά βοήθεια για να χειρουργηθεί

Την Παρασκευή 12/11 ζητήσαμε και πήραμε από το Δημοτικό Κυνοκομείο Ρόδου την "Sweety" (πρώην Ευτυχία) σε μία προσπάθεια να βελτιώσουμε τις μέχρι τότε συνθήκες διαβίωσής της και για να της προσφέρουμε ιατρική περίθαλψη.......
Λίγα λόγια για τη σκυλίτσα: πληροφορηθήκαμε από το προσωπικό του Κυνοκομείου ότι εγκαταλείφθηκε κάπου στα μέσα Αυγούστου, χτυπημένη σε λεκάνη και πόδια, πιθανότατα από αυτοκίνητο. Η Sweety είναι περίπου 1ος έτους, καθαρόαιμο Epagneul Breton.

(Η πληροφόρηση που είχαμε τότε σαν strayshelp ήταν ότι έπαιρνε χάπια κορτιζόνης για να ξανα..περπατήσει!!!Το ζώο σερνόταν στο κλουβί του για μέρες και ευτυχώς σήμερα βλέπω ότι σώθηκε από την Δωρίς).

Για την περίπτωσή της λάβαμε τις γνώμες δύο κτηνιάτρων και καταλήξαμε σε δύο εναλλακτικές λύσεις.

Η πρώτη (και η πιο εύκολη) ήταν η ευθανασία και η δεύτερη ήταν να φύγει στη Γερμανία για μια σειρά από επεμβάσεις. Επειδή βλέπαμε στη Sweety ένα ζωντανό που αξίζει μία ευκαιρία θεωρήσαμε τη δεύτερη λύση ως ηθική υποχρέωση και αναλάβαμε αυτό τον αγώνα.

Μετά από επικοινωνία με Γερμανούς κτηνιάτρους, έχοντας στείλει ακτινογραφίες, λάβαμε θετική ανταπόκριση. Προθυμοποιήθηκαν, μάλιστα, να κάνουν τις επεμβάσεις δωρεάν. Ωστόσο, μένουν να καλυφθούν τα έξοδα για την μεταφορά της, διότι ως γνωστόν οι ελληνικές αεροπορικές εταιρίες χρεώνουν περίπου 18 ευρώ το κιλό, πράγμα που σε βάρος 15 κιλών ανέρχεται στα 270 ευρώ. Παράλληλα, μένει να καλυφθεί το κόστος παραμονής της στην κλινική, ποσό που ανέρχεται σε 700 ευρώ περίπου. Συνολικά θα χρειαστούν περίπου 1000 ευρώ για την όλη διαδικασία.

Παρακαλούμε ,λοιπόν, όποιον φιλόζωο προσφέρεται να συνεισφέρει στην κάλυψη του ποσού και συγκινήθηκε με την περίπτωση της όχι και τόσο ευτυχισμένης "Ευτυχίας" να επικοινωνήσει με την κα. Δωρίς Μαυράκη στα

σταθ.: 22410-75959 κιν.: 6972912196

e-mail: dorismavraki@hotmail.comΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πηγή: Strayshelp.gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια