Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ρόδος: Απόγνωση από ιδιοκτήτη σκύλου που δηλητηριάστηκε


Δηλητηρίασαν στην παραλία Αγιά Μαρίνα και σκότωσαν το σκυλάκι μου 21/11/2010. Ζητώ την βοήθεια από όλους όσους θελήσουν να βοηθήσουν να προστατεύσουμε τα άλλα ζώα της Ρόδου.......

Είναι άδικο να τα αφήνουμε να υποφέρουν επειδή κάποιοι δεν έμαθαν να σέβονται ότι όλοι έχουμε δικαίωμα... να αναπνέουμε και να ζούμε σε αυτό το κόσμο... Θέλω να βρεθούν και να τιμωρηθούν!

αφού δεν μπορούν να μας φέρουνε πίσω αυτά τα πλασματάκια που μας στέρησαν... Ακόμα και τώρα πολλά πεινασμένα ζωάκια θα αναζητούν τροφή για επιβιώσουν, γιατί να τα σκοτώνουν ; Μπορούμε όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτούς που αποφασίζουν να δηλητηριάσουν και να στερήσουν σε εμάς αυτά που αγαπάμε.

Για ζωάκια που χάθηκαν άδικα ευθύνονται αυτοί που αποφάσισαν να πάρουν από αυτά αυτό που τους δόθηκε απλόχερα… να ζουν. Κανένα ζωάκι δεν αξίζει να υποφέρει από τον πόνο που δημιουργεί το δηλητήριο που σκορπούν παντού και αφαιρούν ζωές μικρών και αθώων ζώων.

Σταματήστε αυτούς που σκοτώνουν τα σκυλιά μας… είναι άδικο να υποφέρουν…


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια