Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Εθελοντικές στειρώσεις αδέσποτων στην Εύβοια

MIA ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

Τόπος Κάραβος-Αλιβέρι, Ν.Εύβοια
......

Ύστερα από μια εβδομάδα παραμονής στην Ν.Εύβοια, στο ίδιο μέρος από όπου πριν ένα χρόνο διέσωσα την αδέσποτη τότε Μόλλυ και τα 6 κουτάβια της φέρνοντας τα στην Αθήνα, και αφού είδα όσα είδα, κατέληξα ότι η κατάσταση δεν μπορεί να αφεθεί άλλο έτσι, γράφει η Άννα.
Ιδού οι τραγικές εικόνες στην κενρική οδό Χαλκίδας-Αλιβερίου, όσες προλάβαμε να αποθανατίσουμε...

Ζώα νεκρά στους δρόμους, άψυχα αιμόφυρτα κουφάρια, χτυπημένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα που τρέχουν με ηλιγκιώδεις ταχύτητες, με οδηγούς που δεν έχουν την ευαισθησία να νοιαστούν για ένα ζώο...

Όμως το πρόβλημα δεν περιορίζεταιι στην ασυνειδησία των οδηγών..

Η επαρχιακή κουλτούρα,η απάθεια της τοπικής κοινωνίας και η αδιαφορία του Δήμου ενισχύουν το κακό..

Εγκατάλειψη – ανεξελλεγκτες γεννησεις – και ύστερα φόλες, θάνατοι..

Τα αδεσποτα της επαρχιας ειναι καταδικασμενα, πραγμα που διαπίστωσα με βεβαιότητα αφού μέσα σε ένα χρόνο τα τότε κουτάβια και μεγαλύτερα σκυλιά που ήξερα στον Κάραβο φολιάστηκαν και τη θέση τους πήραν ήδη καινούργια..

Για να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το φαινόμενο και σε μια προσθάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποιήσης της τοπικής κοινοτητας του Αλιβερίου, αποφάσισα να ξεκινήσω μια εκστρατεια στειρώσεων, ξεκινώντας από τα σκυλιά του Καράβου (όπου ειναι και τα περισσοτερα μαζεμμένα).
Υστερα από αρκετό ψάξιμο, βρήκα μια κτηνίατρο στη Χαλκίδα που δραστηριοποιείται σχετικά, και συμφώνησε σε στειρωση-αποπαρασιτωση για 50 ευρω (ή το αντίστοιχο ποσό σε φάρμακα ή τροφές) ανα σκύλο. Τα στειρωμένα σκυλάκια θα παραμενεουν στην κτηνίατρο για 10 μερες, μέχρι να κοπούν τα ράμματα και αφού θα επιστρέφονται στο αρχικό τους περιβάλλον, θα της πηγαίνουμε τα επόμενα, μιας και δεν γίνεται όλα ταυτόχρονα.
........................................................................
Αν κάποιος θα ήθελε να βοηθήσει, είτε οικονομικά είτε με άλλο τρόπο, σε αυτή την προσπάθεια που αναλαμβάνεται αποκλειστικά ιδίον κόστος, ας επικοινωνήσει μαζί μας.


Σίγουρα αν ευαισθητοποιηθούμε περισσότεροι θα τα καταφέρουμε καλύτερα και γρηγορότερα!
Aποστρέφοντας το βλέμμα από την άσχημη πραγματικότητα αυτή δεν παύει να υπάρχει,όμως, έστω και ένα μικρό κομματάκι της μπορεί να αλλάξει όταν ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ.
Την Δευτέρα 29/11 αρχίζουμε με τα τρία πρώτα θηλυκά!!

Επικοινωνια για οποιαδημοτε βοήθεια:

Email: marimasou@yahoo.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (Mari Masouridou)
irene14978@yahoo.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (Ρενα)
anrizopoulou@yahoo.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (Αννα Ριζοπουλου)
Τηλ: 6972445722 Ρενα

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια