Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Μηχανόβιοι κατά της κακοποίησης ζώων!


Όταν ακούμε για φιλοζωϊκό σωματείο, σκεφτόμαστε κυρίως γυναίκες που φροντίζουν τα γλυκούλικα γατάκια και σκυλάκια.........
Σίγουρα δεν μας έρχεται στο μυαλό η εικόνα ενός στρατού από μηχανόβιους, γεμάτους τατουάζ.

Κι όμως η ομάδα Rescue Ink αποτελείται από τέτοιους άνδρες, που έχουν μηδενική, όπως λένε, ανοχή στην κακοποίηση ζώων!
Όπως έχουν κάνει λάθη οι ίδιοι και τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, έτσι πιστεύουν ότι πρέπει να γίνεται και με τα σκυλιά που πέφτουν θύματα ανεγκέφαλων.

O Joe Panz, o Big Ant και ο Johnny O είναι αυτοί που είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν την ομάδα διάσωσης όχι μόνο σκυλιών αλλά και αλόγων, πτηνών κ.α. Ο πρώτος πυροβολήθηκε 5 φορές και ο μόνος που είχε δίπλα του ήταν το Ροτβάιλερ του. Ο δεύτερος έχει από κουνέλια και γάτες ως πιτ μπουλ στο σπίτι του, όλα σωσμένα. Ο τρίτος ήταν κάποτε σωματοφύλακας και πλέον προστατεύει τετράποδα που έχουν ανάγκη.

Στην ομάδα, που δημιουργήθηκε το 2010 και δραστηριοποιείται στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, προστέθηκαν άλλοι 6 άνδρες.

Διατηρούν καταφύγιο όπου τα ζώα ξανακοινωνικοποιούνται και ξεπερνούν ό,τι κακουχία έχουν περάσει, ψυχολογική και σωματική. Τα προγράμματα που επιμελούνται περιλαμβάνουν την υιοθεσία ζώων, την ενημέρωση ανθρώπων για την μεταχείριση των ζώων τους αλλά και την βοήθεια κακοποιημένων γυναικών ή παιδιών, αφού συχνά στα σπίτια όπου κακοποιούνται ζώα, το επόμενο θύμα είναι κάποιος άνθρωπος!

Μπορείτε να δείτε το ενδιαφέρον site τους αλλά και το προφίλ τους στο Facebook όπου οι φωτογραφίες δεκάδων ζώων που έχουν σώσει αποδεικνύουν πόσο ευτυχισμένα είναι!

Για να κάνετε δωρεά πατήστε εδώ.


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια