Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Η αλυσίδα έγινε ένα με το δέρμα του

Η αλυσίδα έγινε ένα με το δέρμα του
Οι φωτογραφίες είναι του Freddy, που κατάφερε μόνος του να σπάσει την πολύ στενή αλυσίδα του, η οποία είχε γίνει ένα με το δέρμα του και του την έβγαλε ο κτηνίατρος μετά από επέμβαση.......

Ο Freddy είναι περίπου ενάμιση έτους και γυρνούσε στους δρόμους της Αίγινας.

Σκεφθείτε τι πόνους έχει περάσει αυτό το ζώο. Γι’ αυτό φυσικά δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει.
«Ήταν αδύνατον να τον πιάσουμε. Έτσι στήσαμε τη σκυλοπαγίδα με το φαγητό και καταφέραμε και τον εγκλωβίσουμε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. To ζώο καταφέραμε και το σώσαμε την τελευταία στιγμή.

Αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη που τον έχασαν – γιατί έσπασε την αλυσίδα του και λυτρώθηκε – προφανώς δεν σκέφτηκαν να τον αναζητήσουν, και σίγουρα θα τον αντικατέστησαν, λες και είναι έπιπλο, με κάποιο άλλο δύσμοιρο ζώο.

Άραγε τι κλωτσιές θα ‘χει φάει αυτό το τόσο φοβισμένο ζώο. Δυστυχώς δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκε αυτό το σκυλί, ώστε να στραφούμε νομικά εναντίον του» καταγγέλλουν τα μέλη του συλλόγου «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ». .


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια