Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γερμανία: Καταφύγιο πρότυπο για κάθε ζώο

Ένα ιδανικό Καταφύγιο για κάθε ζώο, σκύλο,γάτα,ερπετό,πτηνό ή τρωκτικό λειτουργεί στη Γερμανία, το Tierheim-nuernberg.

......

Μακριά από σπίτια, δρόμους με πολλή κίνησε και κοντά στο δάσος για μεγάλες βόλτες, το ιδανικό αυτό καταφύγιο διαθέτει 5 χώρους σκύλων, 1 γατόσπιτο, καραντίνα για γάτες, κουταβόσπιτο και γραφεία. Η κλινική είναι ξεχωριστή, απέναντι από το καταφύγιο.

Διαθέτουν πολλά, ακόμα και νεκροταφείο με κανονικούς τάφους και λουλούδια για αγαπημένα κατοικίδια που έφυγαν από τη ζωή.

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα και τα σχόλια είναι περιττά. Αυτό θα πει Ευρώπη όσο εμείς στιβάζουμε σκυλιά σε παράνομα πολλές φορές κυνοκομεία Δήμων που το μόνο που κάνουν είναι να ασυλοποιούν τα ζώα, χωρίς να φροντίζουν για τη στείρωσή τους ή δίνοντας τα για υιοθεσία χωρίς έλεγχο και επίσκεψη στην οικογένεια...









Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια