Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ζούρι: Ζητά τη βοήθειά μας για να ταξιδέψει στη νέα της οικογένεια


Η Ζούρι βρέθηκε στη Ρόδο δεμένη σε έναν αγροτικό δρόμο, σε ένα βουνό.......Δεμένη για να πεθάνει αφού στο δρόμο αυτό η πρόσβαση είναι δύσκολη και δεν περνούν συχνά αυτοκίνητα.

Μια φιλόζωη έκανε βόλτα στο βουνό και την ανακάλυψε. Πήγαινε κάθε μέρα και της έδινε φαγητό και νερό αφού ο πρώην ιδιοκτήτης την άφησε χωρίς τίποτα από αυτά. Απλά δεμένη, καταδικασμένη σε αργό και βασανιστικό θάνατο, χωρίς καταφύγιο από ήλιο ή βροχή.

Μετά από μέρες αναζήτησης βοήθειας μέσω της ομάδας Rhodos Animal Friends, μια φιλόζωη ενδιαφέρθηκε να την φροντίσει μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια να την υιοθετήσει. Και όντως βρέθηκε μια κυρία που ζει στη Nebraska.

Το κόστος όμως για τη μεταφορά της Ζούρι από την Ελλάδα στις ΗΠΑ είναι πολύ μεγαλό. Όμως αν βάλουμε όλοι από λίγα χρήματα, δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί η σωτηρία της Ζούρι.



Μπορείτε να προσφέρετε χρήματα μέσω του chipin.

Η Ζούρι είναι ένα χαρούμενο σκυλί, που σώθηκε. Ήταν τυχερή σε αντίθεση με άλλα που πεθαίνουν με τον ίδιο τρόπο στη Ρόδο, από βοσκούς ή κυνηγούς που τα ξεφορτώνονται σε ερημικές τοποθεσίες.

Η Ζούρι χρειάζεται τη βοήθειά μας για το τελευταίο της βήμα προς την ευτυχία.

Πληροφορίες: torben@rhodosanimalfriends.com

Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια