Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Μεξικό: Εκτροφείο σκύλων με 800 κακοποιημένα κουτάβια


Μέλη φιλοζωϊκών οργανώσεων από όλη τη χώρα στο Μισουρι κατάφεραν να σώστουν ζώα στις 30 Οκτωβρίου από μια μεγάλη επιχείρηση εκτροφής σκύλων στο Μεξικό, μετά από πολλά παράπονα για την κακή κατάσταση των ζώων.......
Η επιχείρηση κλείνει και είχαν βγάλει τα ζώα...σε προσφορά!

Οι φιλόζωοι έκαναν ομάδες και πήγαν με μεγάλο βαν για να πάρουν τα ζώα.

Στις εγκαταστάσεις εκτροφής σκύλων Schindler βρέθηκαν πάνω από 800 κουτάβια που ήταν προς πώληση. Δυστυχώς, για να τα σώσουν, οι φιλόζωοι έπρεπε να αγοράσουν περίπου 200 από αυτά.
Στις εκλογές της Πέμπτης στην περιοχή, αναμένεται να ψηφιστεί κανονισμός - πρόταση με το όνομα Proposition B για την εκτροφή σκύλων που στοχεύει να περιορίσει τις παράνομες φάρμες εκτροφής (puppy mills).

Στο μέτρο αυτό αντιδρούν μικροί εκτροφείς και λένε ότι θα κάνει κακό σε όσους είναι νόμιμοι. Ωστόσο, οι φιλόζωοι αναφέρουν πως τα ζώα που σώζονται από παράνομα εκτροφεία αντιμετωπίζουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα και φοβίες, που μπορεί να κάνουν μήνες ή και χρόνια για να θεραπευτούν.

Video from Adespoto.tv.



Video from Adespoto.tv.




Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια