Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Άφησε κουτάβι δεμένο για 3 μέρες στο δρόμο!


Κατηγορίες για κακοποίηση ζώου αναμένονται να επιβληθούν εναντίον ενός εφήβου που άφησε έναν Γερμανικό ποιμενικό μόλις 3 μηνών δεμένο σε ένα στύλο τηλεφωνίας για 3 μέρες, χωρίς φαγητό ή νερό!
......

Υπάλληλος της SPCA λέει ότι είναι θαύμα που το ζώο επιβίωσε με τόσο κρύο και χωρίς φαγητό. Τα κόκκαλα της φαινόντουσαν από το δέρμα της.

Το κουτάβι βρέθηκε το Σάββατο το πρωϊ από έναν αστυνομικό που ειδοποίησε την Delaware Society for the Prevention of Cruelty to Animals.
Το ζώο είχε μπλεχτεί με το λουρί του και δεν μπορούσε να κουνηθεί, δεν είχε νερό, φαγητό ή καταφύγιο από τη βροχή. Τα κόπρανα που είχε κάνει είχαν παγώσει από την χαμηλή θερμοκρασία!


Στον ξύλινο στύλο που φαίνεται στον αριστερό τοίχο, ήταν δεμένο το κουτάβι..

Το κουτάβι μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο ζώων και έμεινε εκεί για 2 μέρες μέχρι να θεωρηθεί ότι είναι καλά. Η μικρή ονομάστηκε Gypsy και ευτυχώς πάει καλά.

Ο έφηβος παράτησε το κουτάβι επειδή δεν το ήθελε η μητέρα του.


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια