Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Σκύλος έπεσε από γκρεμό 130 μέτρων και επιβίωσε


Ένας σκυλάκος έπεσε από γκρεμό ύψους 130 μέτρων στην βόρεια Ιρλανδία.
Ο 2.5 ετών Rover έπεσε καταλάθος από τον γκρεμό, ενώ έκανε βόλτα με την ιδιοκτήτριά του, την Πέμπτη.......

Μεταφέρθηκε στη Σκωτία, όπου ειδικοί κτηνίατροι-νευρολόγοι προσπαθούν να τον σώσουν. Παρότι δεν έχει τραυματισμούς στα όργανά του ή σπασίματα, θα χρειαστεί θεραπεία που θα κοστίσει 8.000 λίρες, αφού έχει καταστραμμένους δύο σπονδύλους.

Ο Rover πρέπει να εγχειριστεί στη κτηνιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Glasgow προκειμένου να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Η ιδιοκτήτριά του πήγε με το σκύλο και το σύντροφό της βόλτα, για να θαυμάσουν το όμορφο τοπίο και πάρκαραν με το αυτοκίνητό τους σε ένα σημείο που λέγεται Limavady και σημαίνει, τραγική ειρωνεία, ''το πήδημα του σκύλου''! Μόλις βγήκαν από το αυτοκίνητο, ο Rover έτρεξε παιχνιδιάρικα προς το χείλος του γκρεμού και έπεσε!

Κάλεσαν την αστυνομία , όμως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν το ζώο. Έκαναν μία ομάδα με φίλους τους και προσπάθησαν για περισσότερες από 4 ώρες να πάρουν το σκύλο από το σημείο.


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια