Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

PostHeaderIcon Οδηγία της ΕΕ εμπόδιο για τους αγώνες με έλκυθρα σκύλων


Οι χαρακτηριστικοί για τη Σκωτία αγώνες με έλκυθρα σκύλων στην ηπειρωτική Ευρώπη απειλούνται από μια οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης - και πολύ καλά κάνουν!
......
Η εθνική ομάδα αναγκάστηκε να μην συμμετέχει στο παγκόσμιο κύπελλο στη Νορβηγία του χρόνου γιατί η οδηγία της ΕΕ περιορίζει τον αριθμό των ζώων που μπορούν να μεταφερθούν από και προς τα κράτη - μέλη της.

Η ευρωπαϊκή Επιτροπή ψήφισε έναν κανονσιμό στις 26/5 ο οποίος περιορίζει τον αριθμό των σκύλων, γατών ή άλλων κατοικιδίων που μπορεί κάποιος να μεταφέρει σε 5 την φορά, από χώρα σε χώρα.
Αυτό έχει προκαλέσει την αντίδραση των ''αθλητών'' καθώς για τα έλκυθρά τους χρειάζονται πάνω από 47 σκυλιά!!!

Εμείς πάντως χαιρόμαστε γιατί έτσι και εμποδίζεται ένα άνευ νοήματος σπορ αλλά και προστατεύονται τα ζώα από παράνομους εκτροφείς, που τα μεταφέρουν εντός και εκτός των συνόρων της ΕΕ.


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια