Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

PostHeaderIcon Χάσκι βρέθηκε κομμένο με πριόνι!


Η αμοιβή πουπροσφέρεται για την υπόθεση του σκύλου που βρέθηκε κομμένος στη μέση (!) στην Φιλαδέλφεια είναι 2.000 δολλάρια σύμφωνα με την SPCA της Πενσυλβάνια. ......
Η νεκροψία θα δείξει τι συνέβη με το Χάσκι, του οποίου βρέθηκε μόνο το μισό σώμα, το μέρο ςμε το κεφάλι και τα μπροστινά πόδια, το απόγευμα της Δευτέρας, στην πίσω αυλή ενός σπιτιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σώμα του ζώου φαίνεται να είναι κομμένο με πριόνι. Αναμένεται η νεκροψία να δείξει αν το ζώο ήταν ζωντανό όταν συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό.
Ο ιδιοκτήτης του ζώου δεν θεωρείται ύποπτος. Ο σκύλος ήταν 3 ετών και το έσκασε το Σάββατο από το σπίτι του, 3 μίλια μακριά από εκεί που τελικά βρέθηκε νεκρός.

Οι υποψίες στρέφονται κατά ενός γείτονα που είχε στο παρελθόν απειλήσει την οικογένεια του ζώου και μάλιστα τους είχε πετάξει και πετρέλαιο στο σπίτι τους.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες η τηλεφωνική γραμμή της PSPCA είναι 1-866-601-7722


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια