Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

PostHeaderIcon Ρόδος: Επιστολές διαμαρτυρίας για το Κυνοκομείο


Στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν τα παρακάτω κείμενα διαμαρτυρίας και επιστολές προς τον Δήμαρχο Ρόδου σχετικά με την κατάσταση των αδέσποτων σκύλων, κυρίως στο Κυνοκομείο της Ρόδου που 1 μήνα πριν τις εκλογές έχει μείνει χωρίς εργαζομένους. ......

Γράμμα προς το Δημαρχείο της Ρόδου



Προς τους άχρηστους που κρύβονται πίσω από τα υπέροχα γραφεία τους. Ανακάλυψα με αηδία σήμερα το πρωί πως το κυνοκομείο της Ρόδου δεν διαθέτει πλέον προσωπικό για να φροντίσει τα 300 σκυλιά που φιλοξενεί και πως οι συμβάσεις των εργαζομένων έπαψαν να ισχύουν από τις 25/10/2010.

Αν και κατάγομαι από τη Ρόδο, εξοργίστηκα από αυτή την είδηση και ντρέπομαι να λέω την εθνικότητά μου κάθε φορά που ακούω παρόμοια πράγματα. Συγχαίρω αυτόν ή αυτούς που πήραν την απόφαση και αναρωτιέμαι πώς θα αντιδρούσαν αν κάποιος τους έλεγε ότι από αύριο δεν θα έχουν πλέον ούτε φαγητό ούτε φροντίδα. Υποθέτω όμως ότι συνεχίζονται οι επιχορηγήσεις που παίρνει η Δημαρχία για το κυνοκομείο. Είναι μια ευκαιρία μιας και θα θρέψουν λίγο ακόμα τους οικείους ορισμένων… Διότι γνωρίζουμε ότι η διαφθορά στην Ελλάδα δεν έχει όριο και ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις…! Ζω στη Γαλλία εδώ και 38 χρόνια και βαρέθηκα να ακούω όλα αυτά τα δυσφημιστικά λόγια για τη χώρα μου εξαιτίας μιας παρέας απατεώνων που το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα παχύνουν. Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας…
Το μόνο μετάλλιο που θα μπορούσαμε να σας απονείμουμε θα ήταν αυτό της ωμότητας γιατί είστε μακράν στην παγκόσμια κορυφή στο θέμα του μη σεβασμού των δικαιωμάτων των ζώων. Γιατί ακόμα και στις υποανάπτυκτες χώρες δεν συναντούμε τέτοιες φρικαλεότητες. Ακόμα και οι τουρίστες δεν μπορούν να μείνουν αδιάφοροι μπροστά σε αυτή την απόγνωση που αφορά τα ζώα στην Ελλάδα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν είναι διαφήμιση ούτε για τους φίλους τους, ούτε για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία με τα οποία έχουν επαφές.



Συνεχίστε όμως σε αυτή την κατεύθυνση… οι ξένοι έχουν ήδη καταλάβει το σύστημά σας και δεν μου κάνει εντύπωση να βλέπω τους Κινέζους να εισβάλουν και να εξαγοράζουν φθηνά τη χώρα μας. Ίσως αυτή να είναι η λύση γιατί δεν αξίζετε ούτε το δικαίωμα να αναπνέετε το οξυγόνο της Ελλάδας. Είναι ανώφελο να ελπίζω την αλλαγή στον τομέα αυτό που αφορά τα ζώα (και δεν μιλάω για τους υπόλοιπους τομείς). Το καθάρισμα στα οικονομικά είναι τεράστια υπόθεση και κανένα «συνεργείο καθαρισμού» δεν θα τολμήσει να ανταποκριθεί στην πρόκληση.


Τέλος πάντων, καλή τύχη… και αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή σε αυτούς τους κυρίους της διοίκησης, είναι να ράψουν ακόμα μεγαλύτερες τσέπες…!
Κατερίνα



Προς τον Δήμαρχο Ρόδου


Τα ψέμματά σας επιτέλους εκτέθηκαν, παρότι οι περισσότεροι φιλόζωοι ήξεραν από καιρό ότι ποτέ δεν νοιαστήκατε για τα σκυλιά στο Κυνοκομείο αλλά ενδιαφερόσασταν μόνο για τις ψήφους.



Από τη στιγμή που πήρατε το Κυνοκομείο σαν Δήμος και απαγορεύτηκε σε ξένους κατοίκους της Ρόδου να συμμετέχουν, η κατάσταση των σκύλων χειροτέρευσε μέχρι του σημείου όπου ούτε καν τα ελάχιστα στάνταρ καλής φροντίδας δεν τηρούνται.



Μόλις λίγες εβδομάδες πριν, σοκαριστικές φωτογραφίες σκύλων με χιλιάδες τσιμπούρια πάνω τους αποκαλύφθηκαν, αφού είχαν τραβηχτεί μυστικά για να αποδείχτούν τα ψέμματά σας.



Δεν είναι ενδιαφέρον πως οι εργαζόμενοι που ταϊζουν και καθαρίζουν τα ζώα απολύθηκαν πριν από μια εβδομάδα περίπου χωρίς να έχουν πληρωθεί για την δουλειά τους;



Δεν είναι επίσης αλήθεια ότι τώρα εθελοντές καλούνται να κάνουν ό,τι μπορούν για να καθαρίσουν το Κυνοκομείο και να γλιτώσουν τα ζώα από την ασιτία;



Παρόλαυτα, ήταν και ακόμα είναι δικιά ΣΑΣ ευθύνη να παρέχετε τροφή, φροντίδα και θεραπεία στα σκυλιά, σύμφωνα με το νόμο 3170/03.


Αποτύχατε και σαν Δήμαρχος αλλά και σαν ανθρώπινο ον, καταδικάζοντας τα σκυλιά στο Κυνοκομείο σε ένα αβέβαιο μέλλον.



Δεν μου έκανε καμία έκπληξη όταν άκουσα ότι δεν σκοπεύετε να διεκδικήσετε την Δημαρχία στις εκλογές που πλησιάζουν, ώστε να μην προσπαθήσετε καν να προσποιηθείτε και να γελάτε με τα ψέμματά σας που ούτως ή άλλως λίγοι άνθρωποι είχαν πιστέψει.



Δεν έχω ιδέα πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να γίνεται δήμαρχος στην Ελλάδα βασισμένος στην υποκρισία (η τέλεια ελληνική λέξη για τους ψεύτες και τους απατεώνες!) και στα ψέμματα!


Θα πρέπει να διωχθείτε ποινικά για την αποτυχία σας να εκπληρώσετε τα καθήκοντά σας ως Δήμαρχος!



Θυμάμαι το σαρκαστικό γράμμα σας όπου είχατε γράψει ότι σκοπεύετε να κάνετε ένα ακόμα μεγαλύτερο κυνοκομείο όπου θα μαζεύατε ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ! Θυμάστε την απάντησή μου;

Φυσικά και δεν τη θυμάστε, αλλά ήταν πως ακόμα και 20 καταφύγια δεν είναι αρκετά γιατί αυτό που επείγει είναι ένα μαζικό πρόγραμμα στειρώσεων, τόσο των αδέσποτων όσο και της πηγής των αδέσποτων, των ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ.



Ελπίζω ότι η κληρονομιά της ανικανότητάς σας ως Δήμαρχος θα σας στοιχειώνει στην απόσυρσή σας και επίσης ελπλίζω ότι όποιος πάρει την θέση σας θα είναι ικανός να γίνει ένα καλύτερο παράδειγμα για το λαό της Ρόδου και θα κερδίσει το σεβασμό τους από αληθινές και όχι άδειες λέξεις.



Vesna Jones,
Greek Animal Rescue
---
To the mayor of
Rhodes



Your lies have finally been exposed, though most of the
animal rescue/welfare volunteers have known for a long time that you never cared
about the dogs at the shelter, but were only interested in people's votes!!
Since the shelter has been taken over by YOUR municipality and foreign residents
of Rhodes were refused entry, the welfare of the dogs diminished to the point
where even the minimum standards of welfare were not met!! Only a few weeks ago
shocking photographs of dogs infested with thousands of ticks were taken
secretly, so your lies would be fully exposed!!! Isn't it interesting that the
workers (cleaners & feeders) were all dismissed a week or so ago, without
being paid for their work?!!! Isn't it also true that now it's down to
volunteers to do what they can to clean the shelter and ensure the dogs would
not starve. However, it has been and still is YOUR responsibility to provide
food, treatment and care of the dogs, as stated in the 3170/03 law. You have
failed miserably both as a mayor and a human being by condemning the dogs at the
shelter to a very uncertain future. It came as no surprise to me to learn that
you don't intend to run as a mayor in the forthcoming elections, therefore you
don't even try to 'put on a face' and smile through the lies that few people
ever believed in the first place! I have no idea how it is possible for a
person to become a mayor in Greece on the base of hypocrisy (a perfect Greek
word for liars and deceivers!) and lies! You should be prosecuted for failing
to carry out your duties as a mayor!!! I so remember your sarcastic letter in
which you wrote that you intended to build a much bigger shelter which would
accommodate ALL THE STRAYS OF RHODES!!!!! Do you remember my reply???? Of
course you don't, but it was that even 20 shelters wouldn't be enough, that what
was urgently needed was a massive sterilisation program, both of the strays and
the SOURCE of the strays.... OWNED dogs!!!!!

I hope that the legacy of your incompetency as a mayor
will haunt you well into your retirement and I also hope
that whoever will take your place will be able to set a better example to the
people of Rhodes and earn their respect by deed and not empty
words.



Vesna Jones

Greek Animal Rescue


Πηγή: Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια