Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

PostHeaderIcon Πυροβόλησαν σκύλο στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου Κρήτης !


Σε κινούμενο στόχο μετέτρεψε ένα άτυχο αδέσποτο σκυλί κάποιος ασυνείδητος κουμπουροφόρος στην περιοχή Σφαγίων Αλικαρνασσού Ηρακλείου ! Επίδειξη δύναμης , μαγκιά .., ή άσκηση σκοποβολής σε κινούμενο στόχο ........ό,ποια κι αν ήταν ακριβώς η διαστροφή του.. ,το ανθρωπόμορφο κτήνος τα κατάφερε !Το άτυχο ζώο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε πολύ άσχημη κατάσταση από υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας στη περιοχή των Σφαγείων ,βαρύτατα τραυματισμένο από τα πολλαπλά σκάγια στο κορμάκι του. Ειδοποιήθηκε η Ζωόφιλη Δράση και αμέσως έσπευσαν στο σημείο εθελοντές με τη βοήθεια των οποίων μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Κυνοκομείου Ηρακλείου .Ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά , η κτηνίατρος κα Μαρκάκη διαπίστωσε ότι η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη και παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε ,το άτυχο ζωάκι σχεδόν αμέσως εξέπνευσε . Η απάνθρωπη και αναίτια επίθεση στο άτυχο σκυλί καταγγέλλεται από τη Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου στην Εισαγγελία Ηρακλείου που θα δώσει εντολή έρευνας για τον εντοπισμό του απάνθρωπου οπλοφόρου. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα αδέσποτο πέφτει θύμα ασυνείδητων στην περιοχή, όπου το πρόβλημα παρουσιάζει ιδιαίτερη έξαρση και καθημερινά εντοπίζονται νεκροί σκύλοι και γάτες από «φόλες» με δηλητηριασμένη τροφή.

Η Ζωόφιλη Δράση παρακαλεί οποιονδήποτε μπορεί να δώσει πληροφορίες σχετικά με το κατακριτέο περιστατικό να επικοινωνήσει στο τηλ. 6972443422 προκειμένου να τιμωρηθεί ο Δράστης.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια