Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

PostHeaderIcon Κρήτη: Ρεκόρ κακοποιήσεων, νέο εγκαταλελειμμένο ζώο



Το γερασμένο σκυλάκι, που απεικονίζεται στις σοκαριστικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση σκελετωμένο, έχοντας μια ανοιχτή πληγή στο στήθος.

Το ζώο, ηλικίας περίπου 13 χρόνων, το παράτησαν τα «φιλεύσπλαχνα» αφεντικά του στο νεκροταφείο της Σούδας στα Χανιά.

Η ταλαίπωρη σκυλίτσα περιφερόταν ανάμεσα στα μνήματα, έχοντας φρικτούς πόνους.
Η εκτεταμένη μορφή καρκίνου που το βασάνιζε ήταν η αιτία τα εσωτερικά όργανα να φαίνονται από την ανοιχτή πληγή. Οι φιλόζωοι που το εντόπισαν πριν από τέσσερις μέρες, του πρόσφεραν φαγητό και νερό και το πήγαν στον κτηνίατρο.

Το ζωάκι δεν έφαγε τίποτα, δεν ήπιε τίποτα και ο γιατρός εξήγησε ότι η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη. Έτσι αποφασίστηκε, προκειμένου να το απαλλάξουν από τους πόνους, να του κάνουν ευθανασία πράγμα που δεν είχαν την ευαισθησία να κάνουν οι ιδιοκτήτες του..για θεραπεία δε ούτε λόγος.


Το ζώο κάποτε είχε ιδιοκτήτη, διότι του είχαν κόψει τα αυτιά και προφανώς, όταν αυτό γέρασε και ασθένησε το παράτησαν, για να βασανίζεται μέχρι θανάτου.



Xώρια τα κρεμασμένα σκυλιά σε Χανιά και Βαμβακόπουλο, χώρια τα πεταμένα νεογέννητα γατάκια στο Βαμβακόπουλο, χώρια το κουτάβι που βρέθηκε κλειδωμένο σε εκκλησία με τύφο και τελικά πέθανε,χώρια τα κουτάβια στα σκουπίδια που βρήκαν Σουηδοί...



Όλα αυτά συμβαίνουν καθημερινά στην «λεβεντογέννα» - φιλόξενη - τουριστική Κρήτη..όχι ότι οι άλλες περιοχές της Ελλάδας πάνε πίσω.
Μην περιμένετε τουρίστες για φέτος όσο φέρεστε έτσι σε ζωντανά πλάσματα.


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια