Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

PostHeaderIcon Λέσβος: Σκοτώνουν σκυλιά κοντά στην εκκλησία!


Κάποια ανεγκέφαλα, ανθρωπόμορφα κτήνη έχουν βάλει ως στόχο να εξοντώσουν με τον πιο φρικιαστικό τρόπο τα άτυχα σκυλάκια που μαζεύονται στον περίβολο της εκκλησίας των Ταξιαρχών στον Μανταμάδο της Λέσβου, καταγγέλλει ο παπά Χρήστος.

Για να επιτύχουν τον στόχο τους και να μην μπορούν τα άτυχα ζώα ή οι ιδιοκτήτες τους να αντιδράσουν, χρησιμοποιούν ένα από τα πιο ισχυρά δηλητήρια, το υδροκυάνιο!

Τελευταίο θύμα των αδίστακτων αυτών απάνθρωπων είναι το σκυλάκι του ιερέα. Ο παπά Χρήστος είδε το σκυλάκι του να σφαδάζει από τους πόνους και, παρότι του έκανε τρεις ενέσεις, δυστυχώς, δεν κατάφερε να το σώσει, διότι το υδροκυάνιο επιφέρει άμεσο και φρικιαστικό θάνατο. Ο παπά Χρήστος απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, αφού, όπως τονίζει, από το δηλητήριο υπάρχει κίνδυνος να θρηνήσουμε ακόμη και παιδάκια, αν κάποιο από αυτά που περνούν από τον περίβολο της εκκλησίας γλείψει τα χέρια του, ενώ έχει πιάσει κάποιο δηλητηριασμένο δόλωμα ή κάποιο άλλο αντικείμενο που έχει ποτιστεί με δηλητήριο. Τα εγκλήματα ενάντια στα ζώα συμβαίνουν, δυστυχώς, σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας.


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια