Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

PostHeaderIcon Έσωσαν 30 σκυλάκια και γατάκια από πυρκαγιά σε pet shop


Στην Αστόρια των ΗΠΑ ξέσπασε μια μεγάλη φωτιά σε pet shop την Δευτέρα.Οι πυροσβέστες δίνοντας μάχη με τις φλόγες κατάφεραν να σώσουν 30 γατάκια και σκυλάκια.

Το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω εθνικής γιορτής (Memorial Day) και οι πυροσβέστες έπρεπε να κόψουν με σιδεροπρίονο την μεγάλη
πόρτα και τα ρολά.

116 άνδρες αντιμετώπισαν τον πυκνό καπνό, βρήκαν την πηγή της φωτιάς στο πίσω μέρος του καταστήματος και άρχισαν να την σβήνουν. Ταυτόχρονα, άλλοι άνδρες άρχισαν να αρπάζουν τα κλουβιά με τα φοβισμένα ζώα και να τα βγάζουν έξω, στον ασφαλή χώρο.

Δυστυχώς, αυτά που έχασαν τη ζωή τους ήταν τα πουλιά, που είναι πολύ ευαίσθητα στην εισπνοή καπνού.

Παρόμοιο συμβάν είχε γίνει και στη χώρα μας,τo 2006, με ζώα που όμως δεν είχαν την ίδια τύχη και κάηκαν ζωντανά στο pet shop της Βάρης-Κορωπίου. 1500 ζώα τότε είχαν βρει τραγικό θάνατο και προκάλεσαν την εγχώρια και διεθνή αντίδραση των ΜΜΕ.




Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια