Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Κυριακή 23 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon Μπραβο στον Δημο Ιλιου


Η συμπεριφορα μας απεναντι στα αδεσποτα ζωα ειναι καθρεπτης της κοινωνιας που ζουμε. Την Παρασκευη το πρωι λοιπον και αφου εκατσα στο σπιτι μου με την οικογενεια μου εκμεταλευομενος την αδεια μου ειχα την πολυ ασχημη εμπειρια να δω ενα σκυλακι να πεθαινει σε μια λιμνη λασπης απο ῾φολα῾ που καποιος ...
συνανθρωπος μας-ο Θεος να τον κανει- το ειχε ταισει. Επικοινωνησαμε με τον Δημο Ιλιου και οι εξαιρετικοι ανθρωποι του εμφανιστηκαν σε 10 λεπτα-οι υπηρεσιες καθαριοτητας- να παραλαβουν το ατυχο ζωο. Οι ανθρωποι διαπιστωσαν οτι το ζωντανο ηταν ακομη ζωντανο και κατοπιν επικοινωνησαν με τις αρμοδιες υπηρεσιες να ερθουν να παραλαβουν το ζωακι. Σε 10 λεπτα-το εννοω σε 10 λεπτα- εμφανιστηκε πληρως εξοπλισμενο φορτηγο με κλουβακια και ευσυνηδητους επαγγελματιες οι οποιοι με πολυ στοργη παρελαβαν το λαβωμενο ζωακι-ειτε για μια αξιοπρεπη ευθανασια, ειτε για τον κτηνιατρο-. Η ιστορια δεν τελειωνει εδω ομως. Μετα απο 30 λεπτα εμφανιστηκε πληρως εξοπλισμενο φορτηγο του Δημου Ιλιου οπου καθαρισε τον δρομο με πολυ επαγγελματισμο για τυχον εστιες μολυνσεως. ιστορια δεν τελειωνει εδω ομως. Μετα απο 30 λεπτα εμφανιστηκε πληρως εξοπλισμενο φορτηγο του Δημου Ιλιου οπου καθαρισε τον δρομο με πολυ επαγγελματισμο και σχολαστικοτητα για τυχον εστιες μολυνσεως.
Συγχαρητηρια στον Δημο Ιλιου για την πολυ ευσυνηδητη και επαγγελματικη αντιμετωπιση του γεγονοτος. Με εκανε περηφανο που κατοικω σε αυτον το Δημο και μου θυμισε τα χρονια που σπουδαζα και εργαζομουν στο εξωτερικο σε πολυ μεγαλες πολεις που ολα δουλευαν ρολοι. Αποδυκνυει ο Δημαρχος οτι η εξαιρετικη δουλεια που εχει κανει τα τελευταια χρονια δεν ειναι τυχαια και οτι πισω απο αυτη κρυβονται σοβαροι ανθρωποι. Συγχαρητηρια ομως και στους ανθρωπους του Δημου που σαν αψογοι επαγγελματιες συμπερφερθηκαν κατ᾽αυτον τον τροπο, μια διαχειρiση που ειναι για σεμιναριο σε ολον τον ευρυτερο Δημοσιο τομεα. Μονο Μπραβο στον Δημο Ιλιου για να λεμε και τα σωστα.


Πηγή:
Troktiko

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια