Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 25 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon Κάποιος να μαζέψει τα αδέσποτα από το ΤΕΙ Ηρακλείου!


Ας μεριμνήσει κάποιος,είτε φιλοζωική λέγεται, είτε δήμος να μαζέψουν τα δεκάδες αδέσποτα από το χώρο του ΤΕΙ και της περιοχής του Εσταυρωμένου γενικότερα.Μεγάλη τους αγάπη είναι τα δίκυκλα που τα κυνηγάνε για εκατοντάδες μέτρα με κίνδυνο να τα ρίξουν από το δίκυκλο τους. Έχω και προσωπική εμπειρία περί αυτού.Κάθε χρόνο σημειώνονται πολλά κρούσματα επιθέσεων από αδέσποτα σε φοιτητές που πηγαίνουν στο μάθημα τους.Όποιος θέλει στοιχεία μπορεί να ρωτήσει στο Ιατρείο του ΤΕΙ.Οι πιο άτυχοι είναι οι φοιτητές της ΣΤΕΓ ,που κατεβαίνουν στο αγρόκτημα και στο ύψος της βιβλιοθήκης του ΤΕΙ τρέμει το φυλλοκάρδι τους, μην τους επιτεθεί η αγέλη!Εχουν γίνει αγέλες,πλέων.
Τα θύματα της υπόθεσης είναι οι φοιτητές που δέχονται επιθέσεις,αλλά και τα ίδια τα σκυλιά που τρώνε από σκουπίδια και δεν τα φροντίζει κανένας και έχουν γίνει φορείς ασθενειών και παρασίτων.
Όσον αφορά αυτούς που παρατάνε τα σκυλιά,αφού μάλλον τα βαρέθηκαν, δεν θέλω να εκφραστώ γιατί θα υπάρχει πρόβλημα με τον κύριο admin!


Πηγή:
Troktiko

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια