Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon Ινδία: 25 εκατομμύρια αδέσποτα σκυλιά


Ο γνωστός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ συμμετέχει στην καμπάνια της PETA για τα αδέσποτα σκυλιά στην Ινδία.

Λόγω του υπερπληθυσμού σκύλων και γατών στην Ινδία, η PETA και ο Μίκι Ρουρκ κάνουν μια προσπάθεια ενημέρωσης των κατοίκων για την στείρωση των ζώων.

Ο Ρουρκ θα εμφανιστεί σε αφίσα, κρατώντας το σκυλάκι του και από κάτω θα υπάρχει η λεζάντα: "Have the Balls to Fix Your Dog" όπως επίσης και το μήνυμα ότι όσο περισσότερα κουτάβια γεννιούνται, τόσο περισσότερα σκυλιά μένουν στο δρόμο γιατί δεν υπάρχουν αρκετά καλά σπίτια για όλα τους. Το ίδιο έχουν κάνει κι άλλοι διάσημοι.
Σε..ελεύθερη μετάφραση η παραπάνω πετυχημένη φράση καλεί τους ιδιοκτήτες ζώων να είναι αρκετά ''άντρες'' ώστε να πηγαίνουν τα ζώα τους για στείρωση.

Στην Ινδία υπολογίζεται ότι υπάρχουν 25 εκατομμύρια αδέσποτα σκυλιά που προσπαθούν να επιβιώσουν στο δρόμο ενώ σχεδόν όλα πέφτουν θύματα κακοποίησης από οχήματα ή βίαιους ανθρώπους. Φυσικά, πολλά ακόμα βρίσκονται σε καταφύγια αλλά δεν έχουν βρει οικογένεια.

Η PETA καλεί όλους τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες σκύλων και γατών να στειρώνουν τα κατοικίδιά τους γιατί κάθε γέννα σημαίνει λιγότερα σπίτια για τα αδέσποτα των δρόμων ή των καταφυγίων.


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια