Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 24 Απριλίου 2010

PostHeaderIcon ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Αυτό το σκυλάκι γεννήθηκε την παραμονή Χριστουγέννων του 2002. Γεννήθηκε με 2 πόδια και φυσικά δεν μπορούσε να περπατήσει.

Faith

Ούτε καν η μητέρα της δεν την ήθελε.

Ο πρώτος της ιδιοκτήτης ήταν πεπεισμένος ότι δεν θα μπορούσε να επιζήσει και σκέφτηκε να την «κοιμίσει». Τότε, η Jude Stringfellow, τωρινή της ιδιοκτήτρια, γνώρισε την σκυλίτσα και προσφέρθηκε να την φροντίσει. Ήταν αποφασισμένη να εκπαιδεύσει και να διδάξει σε αυτό το μικρό σκυλί να περιπατάει μόνο του. Την ονόμασε Faith, «πίστη».

Faith

Στην αρχή, έβαλε την Faith σε μια σανίδα surf για να νιώσει την κίνηση. Αργότερα χρησιμοποίησε φυστικοβούτυρο σε ένα κουτάλι ως δελεασμός και ανταμοιβή για την προσπάθεια της να στέκεται όρθια και να χοροπηδά γύρω-γύρω. Ακόμη και το άλλο σκυλί του σπιτιού την ενθάρρυνε να περπατάει. Δια μαγείας, μετά από μόνο 6 μήνες, η Faith ισορρόπησε στα πίσω της πόδια και έμαθε να πηδά προς τα μπρός για να κινείται. Μετά από περαιτέρω εξάσκηση στο χιόνι, μπόρεσε και περπάτησε σαν άνθρωπος.

Faith

Η Faith τρελαίνεται να περπατά τώρα. Οπουδήποτε και αν πηγαίνει, προσελκύει τους ανθρώπους. Έχει πλέον γίνει διεθνώς πολύ διάσημη και έχει εμφανιστεί στις διάφορες εφημερίδες και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Δημοσιεύτηκε επίσης ένα βιβλίο αφιερωμένο στην ίδια με τίτλο «Με λίγη πίστη» και της προτάθηκε να εμφανιστεί σε μια από τις ταινίες του Harry Potter.

Faith

H Jude Stringfellow έχει σταματήσει την εκπαίδευση της Faith κε σκέφτεται να πάρει την σκυλίτσα της και να γυρίσουνε τον κόσμο για να διδάξουν ότι «ακόμα και ένα ατελές σώμα μπορεί να έχει την τέλεια ψυχή».

Faith

Faith

Faith

Faith

Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανεπιθύμητα πράγματα, έτσι προκειμένου να αισθανθούμε καλύτερα πρέπει να κοιτάξουμε την ζωή από άλλη γωνία.

Faith

Faith

Faith

Ελπίζω αυτό το μήνυμα να εμπνεύσει νέους τρόπους διαχείρισης των πραγμάτων στον καθένα μας για να μάθουμε να ευγνωμονούμε για την κάθε όμορφη μέρα που μας δίνεται.

Η Faith είναι το παράδειγμα της δύναμης και του μεγαλείου της ζωής.

Μια μικρή θερμή παράκληση: διαδώστε αυτήν την ιστορία.


Πηγή:
GallacticChannelings.Com

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια